Orası öyle tabiiAraştırmak lazım.
Bazen bir sitede "Muhteşem harika inanılmaz %50 indirim" diyerek bir ürün koyuyorlar.
Sonra gidiyorsun başka sitede aynı ürünü indirimsiz haliyle 50 TL daha ucuza bulabiliyorsun.
Milli memeAlıntıyı görüntüle
Bu daha dogru olur
Hayir bu miim milliMilli meme
Sana bi 30 hz CRT monitör vereyim daha iyiOyun oynuyacaksan 75 hz 1 ms yavsiye ederim
hocam 1080p kullanıcaksan 24 inch ideal 27 inchde 2k tavsiye edilirMonitör almayı düşünüyorum ancak, 144 hz 5ms (23.8 inch) ile 75 hz 1ms (27 inch) monitör arasında kaldım.Acaba hangisini almak daha mantıklı olur
Tn panel ile ips panel mantigi knk renk disinds sayisal degerler var sadece fark hissedilmesi imkansız 15ms olsa bile hissedilmezBazıları aradaki farkı hissedemezsiniz diyor bazıları da hissediliyor diyor
Ama birisine 1 ms ile 5 ms monitörü versen ve hangisinin 1 ms veya 5 ms olduğunu söylemesen ya cevap veremez yada yanlış cevap verir diye düşünüyorum ben
Ben 4 MS kullanıyorum
15 ms i bilemem ama 1 ms ile 5 ms arasında fark olduğunu düşünmüyorum en azından insan gözü içinTn panel ile ips panel mantigi knk renk disinds sayisal degerler var sadece fark hissedilmesi imkansız 15ms olsa bile hissedilmez