Neler Yeni

Çözüldü✓ 1 Saat Önce Böyle Deği̇ldi̇, Fakat Kapandi Açildi Böyle Oldu ??

barut

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
112
İsim
Doğukan Barut
870d7178-6f9c-4277-a1be-e676f7248c37.png

16 GB SABİT RAM VAR 1 SAAT ÖNCE KAPANDI PC TAK ÇIKART YAPTIM RAMLARI ÇÜNKÜ PC AÇILMIYORDU VE RAM KODU HATASI VERİYORDU, ŞUAN DONANIMA AYRILMIŞ OLARAK BİR RAM DÜŞMÜŞ NEDEN OLDU BU YARDIM EDİNN

barut

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
112
İsim
Doğukan Barut
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
ramlerden biri tam oturmamıştır click sesine dikkat edin
çok dikkat ettim hocam, tam oturmasa zaten sıkıntı pc açılmaz, ama açılıyor tek tek deniyorum açılmıyor ikisini takıyorum biri boşa düşüyor gelmiyor

sveaz

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
846
İsim
ahmet ali özmert
Alıntıyı görüntüle
16 GB SABİT RAM VAR 1 SAAT ÖNCE KAPANDI PC TAK ÇIKART YAPTIM RAMLARI ÇÜNKÜ PC AÇILMIYORDU VE RAM KODU HATASI VERİYORDU, ŞUAN DONANIMA AYRILMIŞ OLARAK BİR RAM DÜŞMÜŞ NEDEN OLDU BU YARDIM EDİNN
kanka ramleri çıkar sarı uçlarını güzelcene bi silgi ile sil sonrasında farklı slotlara tak dene böyle tekrar olmazsa başka slota tak ramler biraz gıcıktır slot begendiremiyoruz

Existentia

80+ Silver
çok dikkat ettim hocam, tam oturmasa zaten sıkıntı pc açılmaz, ama açılıyor tek tek deniyorum açılmıyor ikisini takıyorum biri boşa düşüyor gelmiyor
ramleri doğru slotlara taktığınızdan emin misiniz özellikle 4 slotluk yeriniz varsa 1ve 3 ya da 2 4 şeklinde takmanız gerekiyor

barut

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
112
İsim
Doğukan Barut
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
ramleri doğru slotlara taktığınızdan emin misiniz özellikle 4 slotluk yeriniz varsa 1ve 3 ya da 2 4 şeklinde takmanız gerekiyor
evet knk 2 slot var zaten nereye takacam başka
Mesaj otomatik birleştirildi:

kanka ramleri çıkar sarı uçlarını güzelcene bi silgi ile sil sonrasında farklı slotlara tak dene böyle tekrar olmazsa başka slota tak ramler biraz gıcıktır slot begendiremiyoruz
yaw durduk yere oldu harbi aşırı gıcık bir durum

Existentia

80+ Silver
evet knk 2 slot var zaten nereye takacam başka
he o zaman geriye tam takılmaması kalıyor birini tam takmadıysanız pc algılamaz bu arada açılmama gibi bir şey olmaz bence ramleri temizleyip slotlara üfleyin ve tekrar deneyin

Dahası  
Reaksiyon skoru
1
İsim
Batuhan Çavdar
Biostan baktığınızda ram gözüküyor mu? Tek tek takarak deneyin

Emre Zengin

Moderatör
En İyi Cevap
20
Dahası  
Reaksiyon skoru
7,877
İsim
Emre Zengin
Alıntıyı görüntüle
RAM bozulmuş olabilir. Anakartın 4 slotluysa RAM'leri teker teker A2 (2. slot) slotunda dener misin?

barut

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
112
İsim
Doğukan Barut
he o zaman geriye tam takılmaması kalıyor birini tam takmadıysanız pc algılamaz bu arada açılmama gibi bir şey olmaz bence ramleri temizleyip slotlara üfleyin ve tekrar deneyin
üfledim fırçam var temizledim, ama silmedim ramlari onları deneyecem şimdi fön bile tuttum deliklere

RAM bozulmuş olabilir. Anakartın 4 slotluysa RAM'leri teker teker A2 (2. slot) slotunda dener misin?
2 slotlu 2 rami de tek tek 2 slot da denedim pc hiç bir şekilde açılmadı, ikisini bir taktım açılıyor fakat kullanuklabilir ram 7,98 olarak gözüküyor

Emre Zengin

Moderatör
En İyi Cevap
20
Dahası  
Reaksiyon skoru
7,877
İsim
Emre Zengin
üfledim fırçam var temizledim, ama silmedim ramlari onları deneyecem şimdi fön bile tuttum deliklere

2 slotlu 2 rami de tek tek 2 slot da denedim pc hiç bir şekilde açılmadı, ikisini bir taktım açılıyor fakat kullanuklabilir ram 7,98 olarak gözüküyor
Anakartının marka modeli nedir?

Top Bottom