çok dikkat ettim hocam, tam oturmasa zaten sıkıntı pc açılmaz, ama açılıyor tek tek deniyorum açılmıyor ikisini takıyorum biri boşa düşüyor gelmiyorramlerden biri tam oturmamıştır click sesine dikkat edin
kanka ramleri çıkar sarı uçlarını güzelcene bi silgi ile sil sonrasında farklı slotlara tak dene böyle tekrar olmazsa başka slota tak ramler biraz gıcıktır slot begendiremiyoruzAlıntıyı görüntüle
16 GB SABİT RAM VAR 1 SAAT ÖNCE KAPANDI PC TAK ÇIKART YAPTIM RAMLARI ÇÜNKÜ PC AÇILMIYORDU VE RAM KODU HATASI VERİYORDU, ŞUAN DONANIMA AYRILMIŞ OLARAK BİR RAM DÜŞMÜŞ NEDEN OLDU BU YARDIM EDİNN
ramleri doğru slotlara taktığınızdan emin misiniz özellikle 4 slotluk yeriniz varsa 1ve 3 ya da 2 4 şeklinde takmanız gerekiyorçok dikkat ettim hocam, tam oturmasa zaten sıkıntı pc açılmaz, ama açılıyor tek tek deniyorum açılmıyor ikisini takıyorum biri boşa düşüyor gelmiyor
evet knk 2 slot var zaten nereye takacam başkaramleri doğru slotlara taktığınızdan emin misiniz özellikle 4 slotluk yeriniz varsa 1ve 3 ya da 2 4 şeklinde takmanız gerekiyor
yaw durduk yere oldu harbi aşırı gıcık bir durumkanka ramleri çıkar sarı uçlarını güzelcene bi silgi ile sil sonrasında farklı slotlara tak dene böyle tekrar olmazsa başka slota tak ramler biraz gıcıktır slot begendiremiyoruz
he o zaman geriye tam takılmaması kalıyor birini tam takmadıysanız pc algılamaz bu arada açılmama gibi bir şey olmaz bence ramleri temizleyip slotlara üfleyin ve tekrar deneyinevet knk 2 slot var zaten nereye takacam başka
RAM bozulmuş olabilir. Anakartın 4 slotluysa RAM'leri teker teker A2 (2. slot) slotunda dener misin?Alıntıyı görüntüle
16 GB SABİT RAM VAR 1 SAAT ÖNCE KAPANDI PC TAK ÇIKART YAPTIM RAMLARI ÇÜNKÜ PC AÇILMIYORDU VE RAM KODU HATASI VERİYORDU, ŞUAN DONANIMA AYRILMIŞ OLARAK BİR RAM DÜŞMÜŞ NEDEN OLDU BU YARDIM EDİNN
üfledim fırçam var temizledim, ama silmedim ramlari onları deneyecem şimdi fön bile tuttum deliklerehe o zaman geriye tam takılmaması kalıyor birini tam takmadıysanız pc algılamaz bu arada açılmama gibi bir şey olmaz bence ramleri temizleyip slotlara üfleyin ve tekrar deneyin
2 slotlu 2 rami de tek tek 2 slot da denedim pc hiç bir şekilde açılmadı, ikisini bir taktım açılıyor fakat kullanuklabilir ram 7,98 olarak gözüküyorRAM bozulmuş olabilir. Anakartın 4 slotluysa RAM'leri teker teker A2 (2. slot) slotunda dener misin?
hocam aynısı düşündüm 2 slotluymuşRAM bozulmuş olabilir. Anakartın 4 slotluysa RAM'leri teker teker A2 (2. slot) slotunda dener misin?
Anakartının marka modeli nedir?üfledim fırçam var temizledim, ama silmedim ramlari onları deneyecem şimdi fön bile tuttum deliklere
Mesaj otomatik birleştirildi:
2 slotlu 2 rami de tek tek 2 slot da denedim pc hiç bir şekilde açılmadı, ikisini bir taktım açılıyor fakat kullanuklabilir ram 7,98 olarak gözüküyor