Neler Yeni

1 Saat Önce Yıkandım Ve Kepek Tuttu.

Dahası  
Reaksiyon skoru
3
İsim
Mustafa
Saat 12.30 de yıkandım ve saçıma attım elimi beyaz beyaz toz gibi düşüyor sonra anladım kepek olduğunu sizce ne iyi gelebilir?

crabman

80+ Bronze
Saat 12.30 de yıkandım ve saçıma attım elimi beyaz beyaz toz gibi düşüyor sonra anladım kepek olduğunu sizce ne iyi gelebilir?

benimde kepek sorunum var. duştan çıkınca saçımın ıslağını alıyorum (ürün nemli saça uygulanıyor) sonra bu ürünü saçımın heryerine iyice masaj yaparak uyguluyorum 4-5 dakika bekleyip duruluyorum kepek kalmıyor. ama ürünü bırakınca tekrardan başlıyor kepek.

Harn

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
424
İsim
yo

benimde kepek sorunum var. duştan çıkınca saçımın ıslağını alıyorum (ürün nemli saça uygulanıyor) sonra bu ürünü saçımın heryerine iyice masaj yaparak uyguluyorum 4-5 dakika bekleyip duruluyorum kepek kalmıyor. ama ürünü bırakınca tekrardan başlıyor kepek.
Cildiye'ye gidin

Era.

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
225
İsim
Serkan Barındık
Kepek için etkili şampuanlar kullan. Sabit bir marka kullanmaya özen göster. Yani her defasında şampuan markanı değiştirme. Özellikle dandik marka şampuanlar ve belli başlı sabunlar yoğun kepek sorununa yol açar. Bunlardan kaynaklı ise sorunun geçecektir ama geçmezse bir dermatolog randevusu al.

Dahası  
Reaksiyon skoru
3
İsim
Mustafa
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
Kepek için etkili şampuanlar kullan. Sabit bir marka kullanmaya özen göster. Yani her defasında şampuan markanı değiştir. Özellikle dandik marka şampuanlar ve belli başlı sabunlar yoğun kepek sorununa yol açar. Bunlardan kaynaklı ise sorunun geçecektir ama geçmezse bir dermatolog randevusu al.
Clear men kepeğe karşıt oluyor ya ronaldolu onu kullanıyordum vini junior a geçtim ronaldoda kepek tutmuyordu tutuyor bu sefer.

crabman

80+ Bronze
Kepek için etkili şampuanlar kullan. Sabit bir marka kullanmaya özen göster. Yani her defasında şampuan markanı değiştirme. Özellikle dandik marka şampuanlar ve belli başlı sabunlar yoğun kepek sorununa yol açar. Bunlardan kaynaklı ise sorunun geçecektir ama geçmezse bir dermatolog randevusu al.
ben head&shoulders kepek önleyici şampuan falan kullanıyordum hiç bir şey değişmiyordu bu bahsettiğim yağ iyi geldi (yağmı kremmi neyse artık)

Era.

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
225
İsim
Serkan Barındık
Vallahi dediğim gibi eğer iyi marka şampuan kullanıyor ve geçmiyorsa en iyi çözüm profesyonellere danışmak. Birde çok sıcak su işle saçınızı yıkamayın.

X SHADOW X

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
263
İsim
Oğuzhan
Selyum markasının şampuanını al kendim kullandım

Top Bottom