İndirim bitti diye gördüm ben emin misin ?Şuanda 1841TL hala stokta 334 ürün görünüyor stokta
Evet eminimİndirim bitti diye gördüm ben emin misin ?
Alabilirsiniz tekrar indirimde.Alamadım bitti püü
Mesaj otomatik birleştirildi:
Kullanmayacak olan varsa alıcıyım agaa
Benim bildiğim KC3000in soğutucu bloklu, makyajlanmış versiyonu gibi bir şey. Açıklamasında KC3000 yazıyor zaten.Bu ssd galiba kc3000'in bi tık daha gelişmiş versiyonu, türkiyeye satılan en tepe ssd diye biliyorum
Yeni ssdler mi geliyor aga neden bu kadar ucuz böyle devasa okuma yazma hızına sahip 1yb ssdler sn850 980 pro vsTaş gibi ssd güzel fiyat. Suanda öncesi görülmemiş bi indirim, buna yakın bi indirim wd black sn850 ile olmuştu ama bence kur değişimi ve kalitesiyle "bence" aradaki 100 lira fazla parayı hak ediyor. İleride ssd fiyatları düşer mi bilmiyorum ama ihtayiciniz varsa alın. 1700tl altına dusucegini sanmıyorum ileriki günlerde.
Bence sadece yurtdışı diye fiyatları düşük. Yoksa tr içi fiyatı 2700 civarı. 1000TL fark var. Amazon bir indirimler vs yapıp bir şeyler mi deniyor nedir. Stok eritiyorlar herhalde 314 tane stoğu indirimli koymak harbi iyi para.Yeni ssdler mi geliyor aga neden bu kadar ucuz böyle devasa okuma yazma hızına sahip 1yb ssdler sn850 980 pro vs
Duyduğuma göre ellerinde çok fazla üst seviye ssdler icin stok birikmiş satilamayınca indirimle satmaya çalışıyorlar.Yeni ssdler mi geliyor aga neden bu kadar ucuz böyle devasa okuma yazma hızına sahip 1yb ssdler sn850 980 pro vs