Rica ederim hocam ben de monitör almaya çalışacağım black friday den.Tamamdır, black friday'den b550 anakart düşürürüm diyerek sipariş geçiyorum. Teşekkürler
hocam merhaba h610m-k anakartts herhangi bir problem yaşar mıyım duruma göre alayım diyorumRica ederim hocam ben de monitör almaya çalışacağım black friday den.
hocam merhaba h610m-k anakartts herhangi bir problem yaşar mıyım duruma göre alayım diyorum
hocam merhaba h610m-k anakartts herhangi bir problem yaşar mıyım duruma göre alayım diyorum
Aynen onu söylemeyi unutmuşum yazdığınız için sağ olun.Ayrıca PCIe 4.0 desteği de var görünüyor. Diski tam performansla çalıştıracaktır. Ben PCIe 3.0 anakarta takacağım yani yarısı hızını kullanacağım. Sıkıntı yaratacak bir durum yok.
hocam al sat gibisinden gider mi sizceİhtiyacım yok ama benim bile alasım geldi.Hem ürün hem fiyat çok iyi gerçekten.
ben de wd sn570 500gb var ama 1tb dönsem mi onu düşünüyorumİhtiyacım yok ama benim bile alasım geldi.Hem ürün hem fiyat çok iyi gerçekten.
Hocam fiyat konusuna hakim değilim.Al sat yapan birisi de değilim yanlış yönlendirmeyeyim.Ne desem yalan olur.Mesajınızı gören arkadaşlardan dönüş olur size.hocam al sat gibisinden gider mi sizce
Mesaj otomatik birleştirildi:
ben de wd sn570 500gb var ama 1tb dönsem mi onu düşünüyorum