hocam bu yılbaşına dolarda artıyor normal fiyattan indirimdeymiş gibi gösterip satarlar diye düşünüyorum ama belki bi ihtimal iyi bir ssd bulabilirsini belkibir ara indirimde görmüştüm hocam tekrar düşer mi yılbaşı indirimi gibi bişey gelebilir mi?
artmış demek ki fiyatlar hocam benim kafam eski fiyatlarda kalmış1000TL'ye 1TB çok zor. Ultra 3D var ama bütçenin 100TL aşıyor.
SanDisk Ultra 3D SDSSDH3-1T00-G25 SATA 3.0 2.5" 1 TB SSD Fiyatları, Özellikleri ve Yorumları | En Ucuzu Akakçe
En ucuz SanDisk Ultra 3D SDSSDH3-1T00-G25 SATA 3.0 2.5" 1 TB SSD fiyatlarını Akakçe ile takip et! SanDisk Ultra 3D SDSSDH3-1T00-G25 SATA 3.0 2.5" 1 TB SSD özelliklerini incele, fırsatları kaçırma!www.akakce.com
SATA olabilirde M2 Zor gibihocam 750 1000 TL ye 1tb m2 ssd olur mu bilemiyorum? ama bir bakayım
peki bir soru soracağım hali hazırda 500gb m2 ssdim var ama günümüz oyunları vs yetmiyor 1tb sata mı alayım yoksa 2tb hdd miSATA olabilirde M2 Zor gibi
2.soru sata ile m2 arasında ne kadar fark vardır pek bilgim yoktapeki bir soru soracağım hali hazırda 500gb m2 ssdim var ama günümüz oyunları vs yetmiyor 1tb sata mı alayım yoksa 2tb hdd mi
hocam peki önerdiğiniz sata ssd var mıArkadaşın attığı 1 tb Sandisk ultra 3d sata ssd 1100 lira kronik sorunu olmayan güzel bir ssd. Bu piyasada alınabilecek kaliteli ürün. Zaten m. 2 ssdniz varsa sata alın geçin derim oyunlar için fazlasıyla yeter. Sadece oyun oynuyorsanız ve gündelik işler yapıyorsanız m. 2 nvme ssd ile kaliteli sata ssdnin farkını anlamazsınız. Anca yüksek okuma yazma hızları isteyen render vs işlerinde fark ortaya çıkar.