- Reaksiyon skoru
- 109
- Bütçe
- 3000
Arkadaşlar önerilerinizi bekliyorum, bütçe en fazla 3000 TL
https://www.akakce.com/ssd/en-ucuz-...ci-express-4-0-1-tb-m-2-fiyati,878250833.html 71 lira koymazsa buArkadaşlar önerilerinizi bekliyorum, bütçe en fazla 3000 TL
h.o. Bende de 2tb var. Birkaç onluk ucuza exceria g3 de var ama hız olarak daha düşük ve çok daha fazla ısınıyor. 900 pro çok daha iyi model.Aldım![]()
Hocam fazla uğraşmak istemiyorum. Kime ne sorsam o kötü diyor. 4070 alacaktım. O kötü 4070 Ti al onu alacaktım, 4070 s ti al dediler. Biri sacmalama 5070 al , 12 VRAM yetmez dediler 9070 XT al dediler aldım güzeldi ama wattman olmasa sürekli takılmalar oluyordu. Arkadaşımla 5070 ti takas ettim suan mutluyum .Aşırı hızlı bir çözüm olmuşhayırlı olsun..
Teşekkürler bu aradah.o. Bende de 2tb var. Birkaç onluk ucuza exceria g3 de var ama hız olarak daha düşük ve çok daha fazla ısınıyor. 900 pro çok daha iyi model.
Bilmiyorum, bakayım hemen ya da siz biliyorsanız söyleyin900 de dramm varmıydı ?
Yokmuş, bir sorun çıkarmaz umarım900 de dramm varmıydı ?
İyi yapmışsın hocam güle güle kullan, wattman olması üzücüymüş ama onun çözümü vardı galiba. Bu arada sonuna kadar haklısın dediklerinde.Hocam fazla uğraşmak istemiyorum. Kime ne sorsam o kötü diyor. 4070 alacaktım. O kötü 4070 Ti al onu alacaktım, 4070 s ti al dediler. Biri sacmalama 5070 al , 12 VRAM yetmez dediler 9070 XT al dediler aldım güzeldi ama wattman olmasa sürekli takılmalar oluyordu. Arkadaşımla 5070 ti takas ettim suan mutluyum .
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:
Teşekkürler bu arada
dram yok önbellek gibi bir şey vardı900 de dramm varmıydı ?
Dram olanli bir öneri yapabilirsiniz alabilirim.dram yok önbellek gibi bir şey vardı
HMB önbellek var o da iyidir DRAM takıntı işi birazdram yok önbellek gibi bir şey vardı
benimde 500gb yükseltmem lazım bu nasıl fp mi yoksa 500-1k koyup daha iyisi alınır mı? hiç bilgim yok