onurkaplan
80+ Bronze
- Reaksiyon skoru
- 659
Ben 2 tane aldım fazla almadım bilerek başkasi da alsın diye alanlara hayırlı olsun
Nasıl Aldınız ? Sipariş SS'i Atar Mısınız ?Ben 2 tane aldım fazla almadım bilerek başkasi da alsın diye alanlara hayırlı olsun
Kişi başı 1 tane alınıyor?Ben 2 tane aldım fazla almadım bilerek başkasi da alsın diye alanlara hayırlı olsun
Nası ya nası yaBen 2 tane aldım fazla almadım bilerek başkasi da alsın diye alanlara hayırlı olsun
Düzelince atarım ekran görüntüsü şuanda cloud hatası veriyorNasıl Aldınız ? Sipariş SS'i Atar Mısınız ?
Evet 2 ayrı hesapKişi başı 1 tane alınıyor?
Çalışıyorum knka akşamları bakıyorum öyle gruba daha çok@Kürşat Kütükçü neredesin gülüüm ? :asdssdsa
Sorun yok hocam zaten alabilen 2 kişi falan var komple çöktü site 30 dk dir başında almaya çalışıyoruz binlerce kişi.Yaaaa ben onu nasıl unuturum yaa. Duş alıyordum şimdi çıktım. Hay unutkan kafam ya
aynen hocam hata veriyo site babamı da ikna ettim site bir tek sorun çıkarıyor benim şansım nedir yaSorun yok hocam zaten alabilen 2 kişi falan var komple çöktü site 30 dk dir başında almaya çalışıyoruz binlerce kişi.