Neler Yeni

1 YIL ÜZERİ TAAHHÜTLERDE CAYMA BEDELİ OLMADAN SAĞLAYICI BIRAKMAK !

Arda22

80+ Gold
Dahası  
Reaksiyon skoru
13,942
İsim
Arda
İlgilendiği Kategoriler
Hazır Sistem Konularına etiketlerseniz sevinirim :)
Steam
Lionn!
Discord
Mostafa Mohamed 9932

COMANDANTE

80+ Silver
En İyi Cevap
5
Dahası  
Reaksiyon skoru
4,282
İsim
Muhammed Talha Kuruçimen
Hocam nasıl hayatta kaldınız
O 3 hafta cehennem gibi geçti delirdim 3 hafta da. O yüzden tilt oldum vodafone'a 1 sn erken kurtulsam kârdır diye bakıyorum.

VorleN

80+ Silver
Yani ben olsam bunu zorda kalsam kullanırım.
Mesela telekom gün gelir bana rezil bi hizmet verirse o zaman tüketici mahkemesine kadar giderim.
Ama işte taahhüt varken ve iyi hizmet alıyorken "ayyğhh canım sıkıldı hemen firma değiştirmem lazım şekerim düşüyoo" tarzında saçma bir durum olursa bu yöntem çok gereksiz.
Ayrıca kanıt lazım. Kanıt olarak da en iyi şeyler hat değerleri ve speedtest sonucu. Öteki türlü THH Sonucu zor olur.
Hocam bu kanunun asıl amacı insanları uzun süre belirli bir sözleşme üzerinde tutmamak diye biliyorum ama siz daha iyi bilirsiniz.

leroxy

80+ Platinum
En İyi Cevap
24
Dahası  
Reaksiyon skoru
17,919
İsim
Alp
İlgilendiği Kategoriler
İnternet Hizmetleri - Yayın Servisleri - Riot Games
Karantinanın ortasında 3 hafta internetim yoktu. O zaman kesilen internetin kanıtını nereden bulabilirim ?
Modemin yanmayan DSL Işığı bir kanıt.
Telekom modemi varsa arayüze girmek istediğinde karşına çıkacak olan DSL BAĞLANTISI YOK ekranı bir kanıt.
Geçmiş kanıtlar olarak da online işlemlere gir. İşlem geçmişi kısmında o tarihlerde olan işlemlerin ekran görüntüleri var. Arıza kaydı ekranı var.
O süreçte oyun oynayamadıysan boş bir karşılaşma geçmişi var. Windows GB Tüketimi. Var da var.
Kanıt olabilecek çok şey var.

Arda22

80+ Gold
Dahası  
Reaksiyon skoru
13,942
İsim
Arda
İlgilendiği Kategoriler
Steam
Lionn!
Discord
Mostafa Mohamed 9932
O 3 hafta cehennem gibi geçti delirdim 3 hafta da. O yüzden tilt oldum vodafone'a 1 sn erken kurtulsam kârdır diye bakıyorum.
Hocam yapmanız gereken tek şey speed test sınuçlarını ve tarifebnizi gösterip thh gitmrk bu bile yeterli
0.6 dowlondlu paket almadığınızı varsayıyorum

leroxy

80+ Platinum
En İyi Cevap
24
Dahası  
Reaksiyon skoru
17,919
İsim
Alp
İlgilendiği Kategoriler
İnternet Hizmetleri - Yayın Servisleri - Riot Games
Hocam bu kanunun asıl amacı insanları uzun süre belirli bir sözleşme üzerinde tutmamak diye biliyorum ama siz daha iyi bilirsiniz.
Ya tabi 2 yılı bi firmaya harcamak saçmalık ama bir sıkıntı yokken keyfine firma değiştirmek için geçmek çok mantıksız olur. Yani 4 yıllık sevgiliden ayrılmak gibi bir şey.

COMANDANTE

80+ Silver
En İyi Cevap
5
Dahası  
Reaksiyon skoru
4,282
İsim
Muhammed Talha Kuruçimen
Modemin yanmayan DSL Işığı bir kanıt.
Telekom modemi varsa arayüze girmek istediğinde karşına çıkacak olan DSL BAĞLANTISI YOK ekranı bir kanıt.
Geçmiş kanıtlar olarak da online işlemlere gir. İşlem geçmişi kısmında o tarihlerde olan işlemlerin ekran görüntüleri var. Arıza kaydı ekranı var.
O süreçte oyun oynayamadıysan boş bir karşılaşma geçmişi var. Windows GB Tüketimi. Var da var.
Kanıt olabilecek çok şey var.
O zaman arıza kaydı açıp modem de dsl bağlantısı yok ss i almıştım. Öyle yapayım sağ olun.

ErenROG

80+ Gold
En İyi Cevap
7
Dahası  
Reaksiyon skoru
7,258
İsim
Eren Karakılıç
Zaten cayma bedeli almıyor. Arayıp sorduğunda da indirim bedelini ve kalan ayların faturasını alıyoruz gibisinden bir şey diyor. Cayma bedeli adı altında değil ama taahhüt bitmeden iptal edince illa ki bir yerde kilitliyorlar.

COMANDANTE

80+ Silver
En İyi Cevap
5
Dahası  
Reaksiyon skoru
4,282
İsim
Muhammed Talha Kuruçimen
Hocam yapmanız gereken tek şey speed test sınuçlarını ve tarifebnizi gösterip thh gitmrk bu bile yeterli
0.6 dowlondlu paket almadığınızı varsayıyorum
Adsl olduğu için maalesef 0.6 alıyorum. Kandırıldım hatta pek bilmiyordum internet işlerini sizin bölgenizde vdsl yok sadece bunu alabilirsiniz demişlerdi. Bende mecburen almıştım.

Arda22

80+ Gold
Dahası  
Reaksiyon skoru
13,942
İsim
Arda
İlgilendiği Kategoriler
Steam
Lionn!
Discord
Mostafa Mohamed 9932
Adsl olduğu için maalesef 0.6 alıyorum. Kandırıldım hatta pek bilmiyordum internet işlerini sizin bölgenizde vdsl yok sadece bunu alabilirsiniz demişlerdi. Bende mecburen almıştım.
hocam 0.6 mbps dowlandlu paket almanız imkansız az internet geliyor yani thh gidin paketiniz normalde nne

COMANDANTE

80+ Silver
En İyi Cevap
5
Dahası  
Reaksiyon skoru
4,282
İsim
Muhammed Talha Kuruçimen
hocam 0.6 mbps dowlandlu paket almanız imkansız az internet geliyor yani thh gidin paketiniz normalde nne
Bize sadece 8mbps olduğunu söylemişlerdi. Bir de aldıktan 6 ay sonra 16 yapmıştık. Benim mallığım da büyük ya. ***** gibi gidip uploadı sormadım.

Arda22

80+ Gold
Dahası  
Reaksiyon skoru
13,942
İsim
Arda
İlgilendiği Kategoriler
Steam
Lionn!
Discord
Mostafa Mohamed 9932
Bize sadece 8mbps olduğunu söylemişlerdi. Bir de aldıktan 6 ay sonra 16 yapmıştık. Benim mallığım da büyük ya. ***** gibi gidip uploadı sormadım.
hocam yine açabilirsiniz 13 alıyorsunuz sizin paket on altı neredeyse yüzde 20 az

COMANDANTE

80+ Silver
En İyi Cevap
5
Dahası  
Reaksiyon skoru
4,282
İsim
Muhammed Talha Kuruçimen
hocam yine açabilirsiniz 13 alıyorsunuz sizin paket on altı neredeyse yüzde 20 az
Öyle yapıcam zaten bir kere söylemiştim evin altyapısa laf atmışlardı evin altyapısından olacağını sanmıyorum eski aboneliğim ttnette 23 mbps alıyordum.

Top Bottom