Neler Yeni

1 YIL ÜZERİ TAAHHÜTLERDE CAYMA BEDELİ OLMADAN SAĞLAYICI BIRAKMAK !

Arda22

80+ Gold
Dahası  
Reaksiyon skoru
13,942
İsim
Arda
İlgilendiği Kategoriler
Hazır Sistem Konularına etiketlerseniz sevinirim :)
Steam
Lionn!
Discord
Mostafa Mohamed 9932
Öyle yapıcam zaten bir kere söylemiştim evin altyapısa laf atmışlardı evin altyapısından olacağını sanmıyorum eski aboneliğim ttnette 23 mbps alıyordum.
hocam superonline önerirm karantina boyunca sadece 1 gün int gitti onuda aynı gün yaptılar

COMANDANTE

80+ Silver
En İyi Cevap
5
Dahası  
Reaksiyon skoru
4,282
İsim
Muhammed Talha Kuruçimen
@alpolojix / Leroxy Hocam şimdi benim 6 temmuzda sorun ile ilgli müşteri hizmetleriyle twitter da yazışmam da kanıt sayılır mı ? ss'i bulamadım da.
Mesaj otomatik birleştirildi:

hocam superonline önerirm karantina boyunca sadece 1 gün int gitti onuda aynı gün yaptılar
Süperonline değil de millenicoma geçmeyi düşünüyorum açıkçası. Tahhüt olayında ciddi anlamda sıkıldım.

leroxy

80+ Platinum
En İyi Cevap
24
Dahası  
Reaksiyon skoru
17,919
İsim
Alp
İlgilendiği Kategoriler
İnternet Hizmetleri - Yayın Servisleri - Riot Games
Dahası  
Reaksiyon skoru
22
İsim
Kerim Tatoğlu
Merhaba Saygıdeğer Forum Üyeleri. TürkTelekom 24/6 kullanıcısıyım internetim yetmeyince caymayı düşündüm tabi cayma bedeli olacağı aklıma geldi sonra. İnternetten araştırdım biraz şöyle bir kanunla karşılaştım:
Tüketici, belirsiz süreli veya süresi bir yıldan daha uzun olan belirli süreli abonelik sözleşmesini herhangi bir gerekçe göstermeksizin ve cezai şart ödemeksizin istediği zaman feshetme hakkına sahiptir. Süresi bir yıldan az olan belirli süreli abonelik sözleşmesinde satıcı veya sağlayıcı tarafından sözleşme koşullarında değişiklik yapılması hâlinde de tüketici sözleşmeyi feshedebilir. Fesih bildiriminin kâğıt üzerinde veya kalıcı veri saklayıcısı ile satıcı veya sağlayıcıya yöneltilmiş olması yeterlidir. Satıcı veya sağlayıcı, abonelik sözleşmesinin feshi için sözleşmenin tesis edilmesini sağlayan yöntemden daha ağır koşullar içeren bir yöntem belirleyemez.

Kaynak: https://www.mevzuat.gov.tr/MevzuatMetin/1.5.6502.pdf Sayfa 12170 (PDF de 20) / Abonelik Sözleşmeleri / Madde 52 / 4. Fıkrası

Bu konuyu haberi olmayanlar için açtım 1 yıl üzeri bir taahhütünüz varsa gerekçe göstermeden cayma bedeli ödemeden internetinizi iptal edebilirsiniz aynı şey telefon sözleşmeleri içinde geçerli eğer 1 yıl üzeri bir sözleşme paketiniz varsa cayma bedeli ödemeden iptal edebilirsiniz. Sağlayınız sizden 1 yıl üzeri bir taahhütten cezai ücret isterse TÜKETİCİ HAKLARI HAKEM HEYETİ'ne başvurabilirsiniz.
Ben ceza sözleşmesini çoktan imzaladım. Halendaha THH'ye başvurabilir miyim

Yılan Serdar 3T

80+ Gold
En İyi Cevap
2
O 3 hafta cehennem gibi geçti delirdim 3 hafta da. O yüzden tilt oldum vodafone'a 1 sn erken kurtulsam kârdır diye bakıyorum.
Vodafone taahhütleri maalesef 12+12 oluyor genelde bu yüzden 12. ayda iptal etme hakkın var fakat 13. ayda iptal edemezsin. 24 aya girmiyor 12. ayda iptal etme hakkın olduğu için.

COMANDANTE

80+ Silver
En İyi Cevap
5
Dahası  
Reaksiyon skoru
4,282
İsim
Muhammed Talha Kuruçimen
Vodafone taahhütleri maalesef 12+12 oluyor genelde bu yüzden 12. ayda iptal etme hakkın var fakat 13. ayda iptal edemezsin. 24 aya girmiyor 12. ayda iptal etme hakkın olduğu için.
Deme öyle yaaa 15. ayımdayım şu an :(

COMANDANTE

80+ Silver
En İyi Cevap
5
Dahası  
Reaksiyon skoru
4,282
İsim
Muhammed Talha Kuruçimen
Cayacaksan baya kötü olur. Ben beklemeyi düşünüyorum fiber var ama işte naparsın 2 ay alt yapı yok diye redbox aldık.
Bu dediklerini bilmiyordum. Cayma bedelini ödeyeceksem hiç caymam 6 ay daha bekler kurtulurum.

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç      

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,010,498
Üyeler
160,102
Son üye
Nxyus
Top Bottom