Bende araştırmıştım tab s9fe+ almak mantıklı geldi bu fiyat civarlarında fiyatını en çok hakeden o gibi duruyorTab s9fe biraz daha para çıkarsa tabs9 verdiğin paraya değer yıllarca kullanırsın şimdi ipad 10 önerecekler gelecek onları dinleme
S9fe yapıştırEğitim amaçlı derslerde de kolaylık sağlayacak uzun ömürlü yüksek çözünürlüklü tablet varmı önerebileceğiniz. Yardımcı olursanız sevinirim
Aynısını yazmaya geldim bu bütçede hiç bir Apple ürünü almayınTab s9fe biraz daha para çıkarsa tabs9 verdiğin paraya değer yıllarca kullanırsın şimdi ipad 10 önerecekler gelecek onları dinleme
Onunla ilgili bı yorum görmüştüm ekran koruyucu varsa yıpratabiliyo diye ondan kaynaklı olabilirAynısını yazmaya geldim bu bütçede hiç bir Apple ürünü almayın
Arakadaşın tavsiye ettiği modeli (s9fe+) kullanıyorum gayet memnunum bende sadece s pen ucu çabuk deforme oldu 6 ayda falan çok kullanılmamasına rağmen
Hocam bende alacam hatta InsaAllah çok yakın zamanda.Aynısını yazmaya geldim bu bütçede hiç bir Apple ürünü almayın
Arakadaşın tavsiye ettiği modeli (s9fe+) kullanıyorum gayet memnunum bende sadece s pen ucu çabuk deforme oldu 6 ayda falan çok kullanılmamasına rağmen