Neler Yeni

10.000 TL'ye Aldığım R5 3600+RTX 2060 Sistemim İyi mi?

Tokuchi77

80+ Bronze
Dostum açıkçası eğer heveslendiysen değiştirmeni tavsiye etmiyorum. Keşke almadan önce söyleseydiniz. Eğer 400TL falan sizin için çok önemliyse siz bilirsiniz ama bence değmez. Zaten hazır sistem ve 2060 gayet ucuz gelmiş ya. Hatta doğru, özür dilerim yazdıklarım için. Gayet güzel almışsın. Sonuçta 6K'ya RTX 2060'lar var.
Anlamadım kardeşim şimdi ne demek istiyorsun? :)
Almalı mıyım yoksa almamalı mıyım?
Mesaj otomatik birleştirildi:

https://www.gaming.gen.tr/urun/2150...6gb-ram-500gb-nvme-m-2-ssd-gaming-bilgisayar/ benzer bir sistem 10500 TL bence sen bu sistemi iyiye aldın 1 ay sonra psu değiştirirsin 10 numara 5 yıldız olur bence iptal etme bu fiyata bu özellikte sistem bulunmuyor şuanda.
Kardeşim kendileri bana 30.000 TL lik sistem hediye etse bile istemiyorum. Gaming gen olmaz.

The GodFather

80+ Silver
amacımız arkadaşımızı üzmek değil. Sadece almadan önce söyleseydi 3-5 kuruş ucuza gelirdi. Ancak heveslenmiş, artık vazgeçmesin bence. 2060'ı böyle bir fiyata bulması mümkün değil gibi şuan da.
işte forumdaki çoğu kişi üzücü yorum yazmış almış artık çokta pahalıya almamış bence bi tık fazladan bişe olacağını sanmıyorum

Selman Karaa

80+ Gold
Dahası  
Reaksiyon skoru
8,261
İsim
Selman
İlgilendiği Kategoriler
Sıcak Fırsatlar / Masaüstü Bilgisayar Tavsiyeleri / Ekipmanlar / Konu dışı
Bu öne atılıp çok bilen arkadaşlar aslında hiçbir şey bilmiyor. Aşırı kazıklanmışsın diyip gidiyorlar. Evet arkadaşklar max 10K ya İ5 10400ff olmayan (arkadaş render yapacak )sistem bekliyoruz. Bakalım sizin sisteminizin o "aşırı kazıklanmış" sistemden farkı ne olacxak?

Tokuchi77

80+ Bronze
Arkadaşlar mesela 10.100TL ye aldığım bu sistem normalde size göre kaç paralık sistem?

HoYeon Jung

80+ Gold

Kardeşim kendileri bana 30.000 TL lik sistem hediye etse bile istemiyorum. Gaming gen olmaz.
Eğer halen daha iade etmediysen al. Sanırsam İ5 10400F istemiyorsunuz, alabilirsiniz ya. PC elinize geçer, kasa ve PSU'yu satılığa koyarsınız. Güzel bir PSU ve kasa alırsınız.
Hevesiniz kursağınızda kalmasın. 300TL, 400TL falan pahalı gelmiş zaten.

Mercedesbenz

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
688
İsim
Arda Öztürk

Tokuchi77

80+ Bronze
Bu öne atılıp çok bilen arkadaşlar aslında hiçbir şey bilmiyor. Aşırı kazıklanmışsın diyip gidiyorlar. Evet arkadaşklar max 10K ya İ5 10400ff olmayan (arkadaş render yapacak )sistem bekliyoruz. Bakalım sizin sisteminizin o "aşırı kazıklanmış" sistemden farkı ne olacxak?
Render yapmayacağım. Ama render bile yapabilecek rahatlıkta PC olsun istedim. Yayında açmayacağım ama ya video editlemeye başlarsam yayın açmak istersem? muhtemelen isteyeceğim çünkü ilerde.

The GodFather

80+ Silver
Ben de merak ettim. Sırf kazık yedim falan diye herkes tepki verdi diye iptal etmek zorunda hissettim.
göze batacak kadar kazık yemedin dostum sistem fiyatına göre bi tık ucuz olabilir miydi olabilirdi ama almışsın şimdi iade etmeyle uğraşma kullan gitsin hayrını gör

HoYeon Jung

80+ Gold
Arkadaşlar mesela 10.100TL ye aldığım bu sistem normalde size göre kaç paralık sistem?
Hocam hazır sistem. Yani 2060'ın fiyatı şuanda çok çok uçuk olmasaydı, en azından 5K olsaydı belki bir tık 9500TL civarı toplanırdı ama 2060'ın fiyatı 6K. 4.5K'da diğer bileşenler tutsun, etti mi sana 10500TL. Gene iyi ya, pek takma.

Mercedesbenz

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
688
İsim
Arda Öztürk

Al diye atmadım zaten özelliklerini ve fiyatı karşılaştır diye attım.

Selman Karaa

80+ Gold
Dahası  
Reaksiyon skoru
8,261
İsim
Selman
İlgilendiği Kategoriler
Sıcak Fırsatlar / Masaüstü Bilgisayar Tavsiyeleri / Ekipmanlar / Konu dışı
İptal etme sakın bu fiyata böyle sistem yok . https://www.gaming.gen.tr/urun/2150...6gb-ram-500gb-nvme-m-2-ssd-gaming-bilgisayar/ Tekrar attım bak belki görmediysen önceki mesajımı benzer sistem sadece kasa değişik ve arada 400 TL fark var yani senin aldığın pcden iyisi yok şuan o fiyata.
Bütçeyi 500TL aşıyor. Ayrıca kasa/psu dışında neredeyse aynı sistemler. Tek psu daha iyi, oda bütçeyi 500TL aştığı için.

HoYeon Jung

80+ Gold
göze batacak kadar kazık yemedin dostum sistem fiyatına göre bi tık ucuz olabilir miydi olabilirdi ama almışsın şimdi iade etmeyle uğraşma kullan gitsin hayrını gör
Aynen öyle hocam. Arkadaş doğru demiş. Yani genel olarak bakıldığı zaman arkadaşlar kazık yemişsin dediler. Çok fazla demediler. 300TL için bu kadar uğraşa gerek yok bence. Alın gitsin.

Mercedesbenz

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
688
İsim
Arda Öztürk
Bütçeyi 500TL aşıyor. Ayrıca kasa/psu dışında neredeyse aynı sistemler. Tek psu daha iyi, oda bütçeyi 500TL aştığı için.
Alsın diye atmadım özellikleri kasa harici aynı zaten karşılaştırsın diye attım. Ben olsam o aldığı sisteme 1 ay sonra kasayı satarak sağlam psulu bir kasa alırdım 10 numara sistem olurdu.

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç      

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,040,082
Üyeler
164,957
Son üye
Att1la19
Top Bottom