Rehber 10.000 TL'ye kadar güç kaynağı satın alma rehberi

Elektrikler gitmediği sürece sorun etmiyorum zaten hiç kapatmıyorum fişi. Zaten bios ayarlarını sayesinde ezberledim 15 saniye sürüyor hepsini yapmam sıkıntı etmiyorum Bir yandan iyi oluyor bazen overclock testi yapıyorum olmadık şeyler oluyor görüntü gelmiyor bi aç kapa yapıyorum bios sıfırlanıyor :)
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

5vsb hattı dediğimiz güç kaynağı kapalı bile olsa açık olan bir hat var. Siz PSU'yu 0 konumuna alınca o kanal belki çok hızlı boşalıyor olabilir. Anakarttaki bios'u sıfırlayabilir. RTC hattı çok hassassa özellikle.PSU'nun tasarımı öyle muhtemelen.
Uzun vadede anakarta zarar vermesinden korkuyorum sadece o kadar onun dışında sorun etmiyorum.

Elektrikler gitmediği sürece sorun etmiyorum zaten hiç kapatmıyorum fişi. Zaten bios ayarlarını sayesinde ezberledim 15 saniye sürüyor hepsini yapmam sıkıntı etmiyorum Bir yandan iyi oluyor bazen overclock testi yapıyorum olmadık şeyler oluyor görüntü gelmiyor bi aç kapa yapıyorum bios sıfırlanıyor :)
Dediğim gibi yüksek ihtimalle PSU'nun tasarımı o şekilde. Başka anakartta yapıyor mu bu durumu?

elinize sağlıkda okumaya erindim ya ne kadar uzun

Dediğim gibi yüksek ihtimalle PSU'nun tasarımı o şekilde. Başka anakartta yapıyor mu bu durumu?
Evet denediğim soketler şu şekilde b550-b650-x870-h610 ve b760 bu çipsetlerin farklı markaları ile birlikte toplam 10 anakartta tabi farklı config hepsi olmasıyla Sıfır hazır sistem topluyorum PSU söktüm götürdüm şirkete verdik çocukları her sıfır toplanan kasaya bunu taktık test ettim hepsinde aynı sorunu verince dedim ya bozuk yada üretimi bu şekilde senide görünce sormak istedim.

Evet denediğim soketler şu şekilde b550-b650-x870-h610 ve b760 bu çipsetlerin farklı markaları ile birlikte toplam 10 anakartta tabi farklı config hepsi olmasıyla Sıfır hazır sistem topluyorum PSU söktüm götürdüm şirkete verdik çocukları her sıfır toplanan kasaya bunu taktık test ettim hepsinde aynı sorunu verince dedim ya bozuk yada üretimi bu şekilde senide görünce sormak istedim.
Valla hocam hiç böyle bir sorun yaşayan olmamış. Garip bir durum. Corsaire isterseniz mail atın. En mantıklısı bu olur. Çünkü reddit'te veya herhangi bir yerde benzer 1 tane olay gördüm. Veya direk elle güç kaynağındaki kanalları ölçün. Multi metre ile. Özellikle 5vsb kanalı.

Buda benzer bir olay.

Valla hocam hiç böyle bir sorun yaşayan olmamış. Garip bir durum. Corsaire isterseniz mail atın. En mantıklısı bu olur. Çünkü reddit'te veya herhangi bir yerde benzer 1 tane olay gördüm.

Veya direk elle güç kaynağındaki kanalları ölçün. Multi metre ile. Özellikle 5vsb kanalı.
imzamdaki psu yu kullanıyorum hocam imzamdaki komple bütün sistem için durumu nedir?

Bronz modeli mi? Eğer öyleyse güzel bir model. Yeterli gelir sistem için.
direk 80 plus galiba bronze ibaresi göremedim ben

modeli bu mu bilmiyorum ama tipi bu

direk 80 plus galiba bronze ibaresi göremedim ben

modeli bu mu bilmiyorum ama tipi bu
Cooler master MWE V2 white 600w olmasın o? Çünkü MWE serisinde white sertifikalı 600w bir model yok. V2 de var.

Ekler

• 1000039558.webp
    1000039558.webp
    1.6 MB · Hit: 15
  • 1000039559.webp
    1000039559.webp
    1.5 MB · Hit: 15
Ortalama giriş seviye bir PSU. Üzeceğini sanmam.
seviyesi ne bunun c mi oluyor? bundan sonraki almak istesem önereceğiniz psu lar nedir peki? ileride sisteme upgrade ettiğimi düşünürsek 850 watt falan

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Çevrim içi yöneticiler

Forum istatistikleri

Konular
1,151,022
Üyeler
183,046
Son üye
emrylcn9
Geri