Mustafaxxxxx
80+
Greencard çıktı 3 ay sonra gidiyorum . orada her şey (mouse pad) dahil 10000 dolarlık pc alıcam . NOT DOLAR KURUYLA ÇARPMAYINIZ TR FİYATIYLA 60-70K CİVARI OLACAK
Ee bundan bizene yani yabanci forumda konu acin o zamanGreencard çıktı 3 ay sonra gidiyorum . orada her şey (mouse pad) dahil 10000 dolarlık pc alıcam . NOT DOLAR KURUYLA ÇARPMAYINIZ TR FİYATIYLA 60-70K CİVARI OLACAK
hocam forumun amacı bilgi almakEe bundan bizene yani yabanci forumda konu acin o zaman
Yabancı forumlarda bu konuyu açsanız daha iyi olur, oradaki piyasayı bizden daha iyi bildikleri kesindir.Greencard çıktı 3 ay sonra gidiyorum . orada her şey (mouse pad) dahil 10000 dolarlık pc alıcam . NOT DOLAR KURUYLA ÇARPMAYINIZ TR FİYATIYLA 60-70K CİVARI OLACAK
Herşeyin en pahalısından al anca o zaman bütçenin tamamını kullanabilirsin zatenhocam forumun amacı bilgi almak
Aga sen bir git hele ondan sonra yazarsın. Daha dereyi görmeden paçaları sıvama!Greencard çıktı 3 ay sonra gidiyorum . orada her şey (mouse pad) dahil 10000 dolarlık pc alıcam . NOT DOLAR KURUYLA ÇARPMAYINIZ TR FİYATIYLA 60-70K CİVARI OLACAK
teşekkürler :/Aga sen bir git hele ondan sonra yazarsın. Daha dereyi görmeden paçaları sıvama!
şu siteye bakınız.Yabancı forumlarda bu konuyu açsanız daha iyi olur, oradaki piyasayı bizden daha iyi bildikleri kesindir.
Hani konu bașlığına 10000$ yazıp sonuna(ABD) eklemek kusura bakmayin ama hava atmaktan baska bisiy degil. Amaciniz bu olmasaydi zaten konu icersine yazardiniz bunu demi.hocam forumun amacı bilgi almak
En iyi sistemi alırsın oraya gidince merak etme gittikten sonra konu aç yarıdmcı oluruzGreencard çıktı 3 ay sonra gidiyorum . orada her şey (mouse pad) dahil 10000 dolarlık pc alıcam . NOT DOLAR KURUYLA ÇARPMAYINIZ TR FİYATIYLA 60-70K CİVARI OLACAK
hocam en az 20 kelime istiyor hava atmak için açsaydım GrenCard çıktı mükemmel pc topluyorum falan yazardım önyargılı yaklaşmanız hiç hoş değilHani konu bașlığına 10000$ yazıp sonuna(ABD) eklemek kusura bakmayin ama hava atmaktan baska bisiy degil. Amaciniz bu olmasaydi zaten konu icersine yazardiniz bunu demi.
Pekihocam en az 20 kelime istiyor hava atmak için açsaydım GrenCard çıktı mükemmel pc topluyorum falan yazardım önyargılı yaklaşmanız hiç hoş değil