Çözüldü✓ 10-11K bütçe 2k monitör tavsiyesi

RagnarLodbrok

80+ Bronze
Reaksiyon skoru
211
Kuzenim için bakıyoruz bütçe olarak 11in üstü çıkmaz dedi. Oyun olarak da her çeşit oyunu oynayan birisi. Biz Dell G2724D bu modeli bulduk, alınır mı yoksa biraz daha ekleyip daha kaliteli şeyler bulunur mu?

Hocam her zaman bu monitörü öneriyorsunuz ben de monitör alacağım da bilmediğimden soruyorum bu kadar önerilcek özelliği nedir hocam?
Çünkü VA panel olmasına rağmen çok iyi gecikme ve ghosting performansı sunuyor, renk gamutu yüksek ve VA panel olduğu için kontrast oranı rakip IPS monitörlerden 2 kat daha yüksek yani siyahları oldukça koyu özellikle hikayeli oyunlarda ve dizi filmlerde keyif verir.

Çünkü VA panel olmasına rağmen çok iyi gecikme ve ghosting performansı sunuyor, renk gamutu yüksek ve VA panel olduğu için kontrast oranı rakip IPS monitörlerden 2 kat daha yüksek yani siyahları oldukça koyu özellikle hikayeli oyunlarda ve dizi filmlerde keyif verir.
Fps oyunları için iyi midir?
Eğitim indirimi olmadan alınacak parayı hakeder mi?

Eğitim indiriminden kuzenim de faydalanamıyor. Eğitim indirimi olmadan da akakçe üzerinde en ucuz 12900 TL. 13000 TL'ye daha iyi bir şey bulunabilir mi yoksa bunu mu almalıyız @İsimbulamajim?
Böyle bir monitör var bi de kararsız kaldım.

Böyle bir monitör var bi de kararsız kaldım.
Hocam ben monitörden hiç anlamıyorum o yüzden konu açtım zaten. Hatta bu son 1-2 ay içinde açtığım 5. ya da 6. monitör konusu olabilir. Çevremdeki insanlar için de öneri istiyorum. Onun için yorum yapmam doğru olmaz, @İsimbulamajim hocam ne derse onun söylediğine göre hareket edeceğim.

Hocam ben monitörden hiç anlamıyorum o yüzden konu açtım zaten. Hatta bu son 1-2 ay içinde açtığım 5. ya da 6. monitör konusu olabilir. Çevremdeki insanlar için de öneri istiyorum. Onun için yorum yapmam doğru olmaz, @İsimbulamajim hocam ne derse onun söylediğine göre hareket edeceğim.
Ben de pek anlamam valla hocam. Yıllardır ASUS kullanıyorum ve gayet memnunum. Tekrardan ASUS almayı düşündüm ama @İsimbulamajim hocam her yerde samsung g65b'yi çok önermiş sağlam bir monitör sanırsam.

Ben de pek anlamam valla hocam. Yıllardır ASUS kullanıyorum ve gayet memnunum. Tekrardan ASUS almayı düşündüm ama @İsimbulamajim hocam her yerde samsung g65b'yi çok önermiş sağlam bir monitör sanırsam.
Diğer forumlarda vs. de çok önerildiğini gördüm, zaten hocamın kötü bir ürün önereceğini hiç düşünmüyorum. Ancak 13000 TL'ye kadar çıkmışken daha iyi bir şey bulunabilir mi, onun için sordum.

Bende bunun gibi bi konu açtım dün 3-4 kişi bu g65b yi önerdi, isimbulamajim hocamda dahil, büyük ihtimalde g65b alacam

Geri