Çözüldü✓ 10-11K bütçe 2k monitör tavsiyesi

Böyle bir monitör var bi de kararsız kaldım.
Bu modelde iyi ama g65b daha iyi.
Burada 2k monitörlerle alakalı rehberler var.

Bazı modellerde burada var.

Sağolun hocam. İki modelde hoşuma gidiyor. Tercih ikisinden biri olacak yüksek ihtimal ama fps oyunları için 2k monitöre gerek var mı?

Sağolun hocam. İki modelde hoşuma gidiyor. Tercih ikisinden biri olacak yüksek ihtimal ama fps oyunları için 2k monitöre gerek var mı?
Sadece fps için alacaksanız 2k 240hz almaya gerek yok. Karma kullanım için soruyorsanız 2k alınır. Sadece fps oyunları oynayacaksanız 1080p ips ve 360hz falan alsa daha doğru. Dizi, film vs izleyip her tarzdan oyun oynarım diyorsanız g65b karma kullanım monitörü. Önce ne için alacağınıza karar vermelisiniz.

Sadece fps için alacaksanız 2k 240hz almaya gerek yok. Karma kullanım için soruyorsanız 2k alınır.
Karma kullanım illaki olur. Ekran kartı değiştirdikten sonra hikayeli oyunlar oynanır ama ağırlık fps olur fps'yi de 2k'da oynamak mantıklı olmaz gibi bir yandan da o kadar sistem dizdik hikayeli oyunları da 1080p'de oynamak olmaz anlayacağın çıkmaz yoldayım hocam :D

Hocam ben bu konuyu kuzenimin monitör önerisi istemesi üzerine açmıştım. Şimdi forumda G65 modelini önerdiler diye söyledim. Kavisli ekran istemediğini söyledi şimdi. Başka bir model önerebilir misiniz 12-13000 TL'ye kadar?

Karma kullanım illaki olur. Ekran kartı değiştirdikten sonra hikayeli oyunlar oynanır ama ağırlık fps olur fps'yi de 2k'da oynamak mantıklı olmaz gibi bir yandan da o kadar sistem dizdik hikayeli oyunları da 1080p'de oynamak olmaz anlayacağın çıkmaz yoldayım hocam :D
2k monitörle immortala çıktım, bir süre yücelikte falan takıldım fakat en son sıkılıp salmıştım. Eğer çok üst düzey oynamıyorsanız 2k monitör rank atlamak için engel değil. Raidant eloda takılıyorum diyorsanız o zaman işler değişir. Veya %80-90 rekabetçi takılırım %10-20 diğer işler için kullanırım diyorsanız o zaman yine 1080p mantıklı. Bende ikiside yarı yarıya olduğu için 2k aldım ve pişman değilim.

Hatta oled’in keyfini sürüyorum.
IMG_4034.webp

Bence profesyonel oyuncu olmadığınız veya çok yüksek ranklarda oynamadığınız sürece 2k monitörden dolayı pişman olmazsınız fps oyunlarında da.

Hocam ben bu konuyu kuzenimin monitör önerisi istemesi üzerine açmıştım. Şimdi forumda G65 modelini önerdiler diye söyledim. Kavisli ekran istemediğini söyledi şimdi. Başka bir model önerebilir misiniz 12-13000 TL'ye kadar?
Asus VG27AQML1a veya LG 27GR83Q-B modellerinden ucuz olanı alabilirsin.

2k monitörle immortala çıktım, bir süre yücelikte falan takıldım fakat en son sıkılıp salmıştım. Eğer çok üst düzey oynamıyorsanız 2k monitör rank atlamak için engel değil. Raidant eloda takılıyorum diyorsanız o zaman işler değişir. Veya %80-90 rekabetçi takılırım %10-20 diğer işler için kullanırım diyorsanız o zaman yine 1080p mantıklı. Bende ikiside yarı yarıya olduğu için 2k aldım ve pişman değilim.

Hatta oled’in keyfini sürüyorum.
Alıntıyı görüntüle
Teşekkürler hocam tavsiyeleriniz için. Monitör de baya iyiymiş güzel günlerde kullanın :)
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Bence profesyonel oyuncu olmadığınız veya çok yüksek ranklarda oynamadığınız sürece 2k monitörden dolayı pişman olmazsınız fps oyunlarında da.
Evet hocam doğru diyorsunuz aslında 2k daha mantıklı olur sanki

Teşekkürler hocam tavsiyeleriniz için. Monitör de baya iyiymiş güzel günlerde kullanın :)

Evet hocam doğru diyorsunuz aslında 2k daha mantıklı olur sanki
Teşekkürler hocam, umarım size de nasip olur. Oled keyfi ayrı oluyor. Görüş açıları da VA panelin aksine mükemmel. Bozulma olmuyor. Birde fiyatı uygun olsa da herkes nasiplense keşke…
IMG_4044.webp

Tamamdır hocam. Teşekkür ederim öneri için.
Linkte bırakayım da yanlış modeli almayın. Asus benzer isimlendirmeyle daha zayıf bir model satıyor. AQM1A değil AQM(L)1A versiyonunu almalısınız.

Linkte bırakayım da yanlış modeli almayın. Asus benzer isimlendirmeyle daha zayıf bir model satıyor. AQM1A değil AQM(L)1A versiyonunu almalısınız.
Link atmasanız zayıf model dediğinize bakıyorduk :D.

Teşekkürler hocam, umarım size de nasip olur. Oled keyfi ayrı oluyor. Görüş açıları da VA panelin aksine mükemmel. Bozulma olmuyor. Birde fiyatı uygun olsa da herkes nasiplense keşke…Alıntıyı görüntüle

İnşallah nasip olur hocam şu an için oled bütçeyi aşıyor :/

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,154,128
Üyeler
183,530
Son üye
Akif4254
Geri