Çözüldü✓ 10-11K bütçe 2k monitör tavsiyesi

Link atmasanız zayıf model dediğinize bakıyorduk :D.

Fiyat farkı varsa ucuz olan, yakın fiyatta asus daha iyi olur.

Teşekkürler hocam, umarım size de nasip olur. Oled keyfi ayrı oluyor. Görüş açıları da VA panelin aksine mükemmel. Bozulma olmuyor. Birde fiyatı uygun olsa da herkes nasiplense keşke…Alıntıyı görüntüle
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Linkte bırakayım da yanlış modeli almayın. Asus benzer isimlendirmeyle daha zayıf bir model satıyor. AQM1A değil AQM(L)1A versiyonunu almalısınız.
Bu attığınız ASUS'u mu tavsiye edersiniz g65b mi?

İnşallah nasip olur hocam şu an için oled bütçeyi aşıyor :/
Miniled geldi 1 tane fakat yurt dışı fiyatı yaklaşık 295 dolar, burada satılan fiyat 420 dolar. 😀

Fiyat farkı varsa ucuz olan, yakın fiyatta asus daha iyi olur.
Asus olan 12700, LG olan 13300 hocam.

G65b fakat kavis ve görüş açısı dert ise asus alınabilir.
Şu anki monitörüm asus 24inç 165hz kavisli pivot bunu yan monitör yapıp asıl monitörü biraz daha üst model almak istiyorum. Fps oyunlarından dolayı düz tercih etmeyi düşündüm ama kavisli de hoşuma gidiyor kötü değil yani. Yıllardır asus kullanıyorum ve çok memnunum kalitesini seviyorum.

Şu anki monitörüm asus 24inç 165hz kavisli pivot bunu yan monitör yapıp asıl monitörü biraz daha üst model almak istiyorum. Fps oyunlarından dolayı düz tercih etmeyi düşündüm ama kavisli de hoşuma gidiyor kötü değil yani. Yıllardır asus kullanıyorum ve çok memnunum kalitesini seviyorum.
Orta-üst model zaten. İps için daha fazlasını istiyorsanız miniled bakmak lazım. 450-500nit parlaklık, 1400:1-1500:1 civarı kontrast oranı, %130srgb volume ve %90 DCI coverage gibi yüksek değerlere sahip.

Şu modelde karışık kullanım için iyi. 3 farklı incelemesi var bu arada. Fiyatı bir tık daha düşse iyi olur ama düşer mi bilmiyorum.

Orta-üst model zaten. İps için daha fazlasını istiyorsanız miniled bakmak lazım. 450-500nit parlaklık, 1400:1-1500:1 civarı kontrast oranı, %130srgb volume ve %90 DCI coverage gibi yüksek değerlere sahip.

Şu modelde karışık kullanım için iyi. 3 farklı incelemesi var bu arada. Fiyatı bir tık daha düşse iyi olur ama düşer mi bilmiyorum.
Tavsiye için teşekkürler hocam işten çıkınca bakacağım attıklarınıza.

Geri