GoodManSaul
80+
- Reaksiyon skoru
- 87
Hocam nays ile nasıl ödeme yapıyoruz bende yapıcam sizden gördüm anlatma şansınız varmıKaliteli t Tshirt lere baktım. Nays ile 75tl ye geliyor en Ucuzu
Hocam nays ile nasıl ödeme yapıyoruz bende yapıcam sizden gördüm anlatma şansınız varmıKaliteli t Tshirt lere baktım. Nays ile 75tl ye geliyor en Ucuzu
Hocam şu nays iade yapıyor demi birşeyler alinca. Misal ben epttavm sitesinden naysla 18kya laptop alcam. Yüzde kaçını iade eder. İade ettiği siteleri yazar mısın. Sınırlıylae üstüne bi de nays yaptık mı
o sitede iade etmiyor diye biliyorum. Daha detaylı incelemek istersen https://www.naysapp.com.tr/firsatlarHocam şu nays iade yapıyor demi birşeyler alinca. Misal ben epttavm sitesinden naysla 18kya laptop alcam. Yüzde kaçını iade eder. İade ettiği siteleri yazar mısın. Sınırlıyla
Alsammi karar veremedimHer gün kupon veriyor 10 tane tişörtleri hep 50-60tlye aldim 2 tane şort 60-80tlye aldım. Kaliteli gerçekten ürünler.
Düz beyaz ve düz siyah lazım ama göremedim hepsi baskılı desenli gibi, bulsam alıcam 10 taneBu linkteki ilk 16 sıradaki tişörtlerin hepsi 80tl, 750tl ve üstüne 150tl indirim odluğundan 650tl ye denk geliyor, tanesi 65 TL den defacto tishirt alıyorsun.
Sepette %25 indirim olan ürünleri de alırsanız bu miktarın da %25 i gidiyor.
Bu kısımda bir miktar daha tişört alırsanız tanesi 52tl ye denk geliyor.
Bu kadar tişörtü ne yaparsınız bilmem.
Knks benim uygulanmadı kupon ya 10 tişört ekledim olmuyorTamamdır kuponu yaptım. Kuponuda kendisi yükledi, belirtilen fiyata ulaştığında sonraki eklenen ürünlerden fiyat düştü. 6 tişört 2 gömlek 10 çift çorap aldım 800 lira tuttu iyi oldu ihtiyacım vardı
Mesela çoraplar normalde 130 lira olmalı ama bedava oluyor.
örnek link atma şansın var mıAmazondan defacto'nun avrupa için ürettiği ürünleri alabilirsiniz, 140 lira vs olan avrupa malı ürünler 40-50 liraya denk geliyor.
10 tişört değil, 750tl yi geçmesi gerek, Arada sepette %25 indirim karçıysa 750 olmamış oalbilir.Knks benim uygulanmadı kupon ya 10 tişört ekledim olmuyor
Kesinlikle al gerçekten çok kaliteli ürünlerAlsammi karar veremedim
Trendyol varda sorun cikarmaz demi ben 17k para atcam naysa yok sınır miniro sitede iade etmiyor diye biliyorum. Daha detaylı incelemek istersen https://www.naysapp.com.tr/firsatlar
ne kadar harcarsan harca aylık en fazla 250 TL iade alabilirsin.Trendyol varda sorun cikarmaz demi ben 17k para atcam naysa yok sınır minir