10 günde tüm sınavlardan 80+ alınır mı ?

Adamakıllı günde 3 saat çalış yeterli olur.

Bende 9. Sınıfım, aynı durumdayım. Bugün çalışmaya başladım. Hergün ayrı derse kafa yorup 75 80 civarı notlar almaya çalışıcam zor olcak ama olcak kendime güveniyorum. Sende böyle yap kendine güven ve çalış yaparsın.

Bende 9. Sınıfım, aynı durumdayım. Bugün çalışmaya başladım. Hergün ayrı derse kafa yorup 75 80 civarı notlar almaya çalışıcam zor olcak ama olcak kendime güveniyorum. Sende böyle yap kendine güven ve çalış yaparsın.
Umarım başarırız

İlk dönemki sınavlara ne olacak bizimkiler girmedi bile ve sınavların ilk dönemden olması mantıksız değilmi mantıken aynı sınav olur

Çalışmaya her karar verdigimde elim discorda gidiyor acaba ne konusuyolar diye yada instagrama engel olamıyorum
bende aynıyım şuan fizik çalışmam gerekiyor :D telefonu odadan dışarı çıkart alma yanına. Veya doğru değil ve biraz saçma ama örneğin discorda ders yapmadan girmeyeceğine yemin et ben öyle yapıyordum çok boşlayınca :D

8.siniflar 1 Mart'ta gidince Sınav olacakmı? Yada bir açıklama yapıldımi okul açılacak haricinde

Tek bile atarsın, 10 günde şehir fethediliyor şehir :D
5 Aydır canlı derslere girmedim şimdi 10 gün çalışıcam ben de, 11 sayısalım. Bakalım ne olacak. İlk dönem de derslere girmeden 1 hafta çalışmıştım gayet yüksek geldi, eğer tamamen kendini vererek çalışırsan alırsın

Arkadaşlar ben lgsde 6.45 lik dilme girdim ve bir Anadolu lisesine yerleştim bu güne kadar uzaktan eğitimde hiç ders dinlemedim ve ben yayın yapıyorum ort 30 fln izleniyorum eğer ki sınavlardan 80+ almassam ailem pcye el koyucaklarmis ne yapmam lazım sizce olur mu ?
2 günde tüm sınavlardan +90 alınır kanks

Arkadaşlar ben lgsde 6.45 lik dilme girdim ve bir Anadolu lisesine yerleştim bu güne kadar uzaktan eğitimde hiç ders dinlemedim ve ben yayın yapıyorum ort 30 fln izleniyorum eğer ki sınavlardan 80+ almassam ailem pcye el koyucaklarmis ne yapmam lazım sizce olur mu ?
Çalışırsan evet şimdi çık da çalış.

Eğer Azimle çalışırsanız Matematik dışında bütün derslerden 85+ Alırsınız.
(Öyle yaptım. Matematik 69 diğerleri 95+)

Konular 1 Kasım'a kadar. 10 gün düzenli bir şekilde çalışırsan yapacağını düşünüyorum.

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,158,088
Üyeler
183,946
Son üye
AgonXs
Geri