SlimShady
80+ Bronze
- Reaksiyon skoru
- 979
Matematik çok zor ona çalış aynı şekilde biyolojide ezber ve bana göre zordu,dedigim gibi matematiğe çok calis ben ilk sinavda 22 almiştımOrta okul ort 96 benimde :/
Matematik çok zor ona çalış aynı şekilde biyolojide ezber ve bana göre zordu,dedigim gibi matematiğe çok calis ben ilk sinavda 22 almiştımOrta okul ort 96 benimde :/
Umarım başarırızBende 9. Sınıfım, aynı durumdayım. Bugün çalışmaya başladım. Hergün ayrı derse kafa yorup 75 80 civarı notlar almaya çalışıcam zor olcak ama olcak kendime güveniyorum. Sende böyle yap kendine güven ve çalış yaparsın.
bende aynıyım şuan fizik çalışmam gerekiyorÇalışmaya her karar verdigimde elim discorda gidiyor acaba ne konusuyolar diye yada instagrama engel olamıyorum
2 günde tüm sınavlardan +90 alınır kanksArkadaşlar ben lgsde 6.45 lik dilme girdim ve bir Anadolu lisesine yerleştim bu güne kadar uzaktan eğitimde hiç ders dinlemedim ve ben yayın yapıyorum ort 30 fln izleniyorum eğer ki sınavlardan 80+ almassam ailem pcye el koyucaklarmis ne yapmam lazım sizce olur mu ?
Çalışırsan evet şimdi çık da çalış.Arkadaşlar ben lgsde 6.45 lik dilme girdim ve bir Anadolu lisesine yerleştim bu güne kadar uzaktan eğitimde hiç ders dinlemedim ve ben yayın yapıyorum ort 30 fln izleniyorum eğer ki sınavlardan 80+ almassam ailem pcye el koyucaklarmis ne yapmam lazım sizce olur mu ?