Bizim sınıf grubundaki arkadaşlar ben yaptım falan filan diyor ama anlayamadım.Bir de internettede 9.sınıfa düşürüldü diyor ? O meslek liseleri için alan tercihimi acaba ?10. sınıfta seçiliyor için rahat olsun okuldan bilgilendirirler.
Bizim sınıf grubundaki arkadaşlar ben yaptım falan filan diyor ama anlayamadım.Bir de internettede 9.sınıfa düşürüldü diyor ? O meslek liseleri için alan tercihimi acaba ?
10. Sınıfta seçiliyor ama zamanı geçti diye biliyorum erken seçilmesi gerekiyor.10. sınıfta seçiliyor için rahat olsun okuldan bilgilendirirler.
Zamanı geçmedi daha en azından bizim okula geçmedi. 9. sınıftayken seçmeli ders seçimi yaptırdılar ve sözel- sayısal ne zaman seçeceğiz diye sorduğumuzda ise 10. sınıfta dediler.10. Sınıfta seçiliyor ama zamanı geçti diye biliyorum erken seçilmesi gerekiyor.
tamamdır teşekkür ederim.Bir yerde okuduğum yazıda bazı okullar 10.sınıf sonu bazı okullar ise 10. sınıf başında seçim yaptırdığı yazıyordu. Panik yapılacak bir durum yok.
Bende bu yıl 10.sınıfa geçtim bize hiç bir şey seçtirmediler.Zamanı geçmedi daha en azından bizim okula geçmedi. 9. sınıftayken seçmeli ders seçimi yaptırdılar ve sözel- sayısal ne zaman seçeceğiz diye sorduğumuzda ise 10. sınıfta dediler.
Okul başlayınca seçilir yüksek ihtimalle.Bende bu yıl 10.sınıfa geçtim bize hiç bir şey seçtirmediler.