Neler Yeni

10. Sınıfta okulda sınıfta kalır mıyım?

cabbarrr

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
6
İsim
İskender Orkun Özdemir
Öncelikle herkese iyi günler diyorum ve konuya giriyorum

Aktif olarak 10.sınıf öğrencisiyim ve ilk dönemi 8 zayıfla bitirdim ancak mesele bu değil bir meslek lisesinde okuyorum ve makine bölümündeyim ancak çalışsamda sınavda kafamdaki bütün bilgiler kayboluyor ve meslek dersleri zor geliyor ve sorum şu 50 üstü ortalamayla bitirsem ancak toplamda 4 veya 5 zayıfım olsa sınıfı geçebilir miyim?

KEDULLAH HOCA

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
132
İsim
Ahmet ylmz

Aktif olarak 10.sınıf öğrencisiyim ve ilk dönemi 8 zayıfla bitirdim ancak mesele bu değil bir meslek lisesinde okuyorum ve makine bölümündeyim ancak çalışsamda sınavda kafamdaki bütün bilgiler kayboluyor ve meslek dersleri zor geliyor ve sorum şu 50 üstü ortalamayla bitirsem ancak toplamda 4 veya 5 zayıfım olsa sınıfı geçebilir miyim?
Geçersin 50 üstünde olduğu sürece Türkçeden kalma ama ondan kalırsan yeni sistemde sınıfta bırakılıyorsun diye biliyorum bir de diğer derslerin telafisi oluyorsa onları vermeden okulu bitiremezsin

cabbarrr

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
6
İsim
İskender Orkun Özdemir
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
Geçersin 50 üstünde olduğu sürece Türkçeden kalma ama ondan kalırsan yeni sistemde sınıfta bırakılıyorsun diye biliyorum bir de diğer derslerin telafisi oluyorsa onları vermeden okulu bitiremezsin
Edebiyat iyi olduğum nadir derslerden o yüzden o konuda sıkıntı yok

Zzabuza

80+
Hocam bunlarda 3 ders sınırı var.

Vachiron

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
39
İsim
Ali arda

Yeni sisteme gore sanirsam 3 ders ustunde kalan sinifi gecemiyor tabi sorumluluktanda gecemzsen ama emin degilim sen genede bir bak

cabbarrr

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
6
İsim
İskender Orkun Özdemir
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
Yeni sisteme gore sanirsam 3 ders ustunde kalan sinifi gecemiyor tabi sorumluluktanda gecemzsen ama emin degilim sen genede bir bak
korkum şu ki sınıfta kalırsam meseme geçicem ve mesemle uğraşmayı hiç istemiyorum.

Zzabuza

80+

cabbarrr

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
6
İsim
İskender Orkun Özdemir
Bence Kalmazsın.en azindan 5 dersin ortalamasini 50 yaparsın herhalde
Açıkçası meslek dersleri olmasa böyle bir sorunum olmazdı ancak meslek dersleri bana çok zor geliyor ve meslek lisesine zorunlu gidiyorum istediğim anadolu lisesi'ni 2 puanla kaçırdım sınıfı geçebilirsem oraya nakil başvurusu yapıcam umarım kabul edilir

KEDULLAH HOCA

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
132
İsim
Ahmet ylmz
Açıkçası meslek dersleri olmasa böyle bir sorunum olmazdı ancak meslek dersleri bana çok zor geliyor ve meslek lisesine zorunlu gidiyorum istediğim anadolu lisesi'ni 2 puanla kaçırdım sınıfı geçebilirsem oraya nakil başvurusu yapıcam umarım kabul edilir
İkinci dönem düzelt o zaman ne yapıp edip

johan

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,600
İsim
ismail
Aktiften ziyade pasif olarak öğrencisin sanki 8 zayıf fazla olmuş. Yeni dönem de asıl derslere biraz

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç      

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,054,294
Üyeler
167,460
Son üye
burak852
Top Bottom