Merhaba dostlar bu sene 10 . sınıf olduk, bende YKS için şimdiden günlük 3-4 saat birşeyler yapalım ki her şey son senelere birikip sıkıntı çıksın istemiyorum, hedefim ilk 50K flan, ama bir sorun var biz yeni maarif modeli müfredatın ilk öğrencileriyiz yani sınavda yeni müfredat çıkacak, yani Tyt çalışırsam belki farklı şekilde soru sorucaklar? Veya ne bileyim tyt konulardan sormazlar onun yerine bu yeni işledikleri 9-10 u tytde sorarlar. Yani oturup tyt çalışmak istiyorum ama böyle bir sorun var yeni müfredat olduğundan sınavın nasıl geleceğini bilmiyoruz belki sadece konuları sınıflarla ilgili dağıtıp bırakmışlardır belki de o konuları soracaklardır tut baya değişmiştir ben eski tyt yi çalıştıktan sonra sınavda sıkıntı çıkabilir diye düşünüyorum, ne yapıcam şuan bilemiyorum yengem matematik öğretmeni ona tyt yerine oturup 9 da eksik konuları bitiriyiimmi dedim yani eski tyt yerine şuanki 9. Sınıfı tekrar edip calisiyim sonra 10. Sınıf çalışayım flan dedim bana gerek yok direk tyt ile 10. Sınıf ilerletmen,çalışman daha iyi olur flan dedi ama aklımda böyle şeyler var sizce ne yapmalıyım