Bence uzun süre devam eder en kötü 5 sene çünkü neredeyse insanların yarısı windows 11 kullanmamakta inat ediyor iyide ediyorlarWin11'e gerçekten zorunlu olmadıkça geçmeyeceğim
Hata falan çok alıyor musun LTSC'de bir dahaki formatta geçmeyi düşünüyorumLTSC kullanan benvar bi 5-10 yılım daha arkaya yaslandım izliyorum w10 bitiyo söylemlerini
.
hayır hata almıyorumBence uzun süre devam eder en kötü 5 sene çünkü neredeyse insanların yarısı windows 11 kullanmamakta inat ediyor iyide ediyorlar
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:
Hata falan çok alıyor musun LTSC'de bir dahaki formatta geçmeyi düşünüyorum
Evet, istediğiniz gibi Windows 11 pro'ya geçebilirsiniz. Hatta lisansınız yoksa bile ücretsiz geçebilirsiniz. Sadece sağ altta "Windows'u Etkinleştir" yazar. Onun da çözümü basit. Açık kaynak kodlu Microsoft Activation Scripts aracı ile bedava ve güvenilir bir şekilde etkinleştirebilirsin.
@TayyarCR, ESU, hata düzeltmeleri ve özellik güncelleştirmeleri vermiyor. Sadece güvenlik yamaları veriyor (Adı üstünde: Extented Security Updates) ve ayrıca 2032 yılına kadar değil, 2028 yılına kadar sürecek. 2028 yılından sonra hiçbir şekilde Windows 10'un consumer sürümlerinde güncelleme alınamayacak. Yalnızca IoT Enterprise 2021 sürümü 2032'ye kadar güncelleştirme alacak.
LTSC IOT'ye gelen güncellemeleri consumer windows 10 proya kuramaman için bir sebep yok. aynı şekilde windows server 2008 r2 için yayınlanan güvenlik güncellemelerini windows 7'ye MANUEL OLARAK kurabiliyorsun. en son güncellemeyi 2026 yılında alacakYalnızca IoT Enterprise 2021 sürümü 2032'ye kadar güncelleştirme alacak
LTSC IOT'ye gelen güncellemeleri consumer windows 10 proya kuramaman için bir sebep yok. aynı şekilde windows server 2008 r2 için yayınlanan güvenlik güncellemelerini windows 7'ye MANUEL OLARAK kurabiliyorsun. en son güncellemeyi 2026 yılında alacak
15-20 senelik bir makinayla geçerseniz olabiliyor gtx kartları win 10 da mükemmel çalışıyor mesela win 11 24h2 de aldığım performans aşırı iyi bilgin varsa tweak filanda yapabilirsin benim geçme nedenim çok güçlü bir sistemim var %1 lowum 24h2 de en yüksekteydi zaten windows update filanda kullanmıyorum ki formatladığımdan itibaren kapalı sistemi bozuyor vs11 e geçtim bir ara oyunda 350 olan fps 200 ü zor görünce geri 10'a döndüm. BERBAT bir sistem.
yok hocam pronun orjinali var dediğiniz gibi ücretsiz geçebilirsem 11 e çok iyi olur ama bilmiyorum şuanlık geçermiyim geçmez miyim?Evet, istediğiniz gibi Windows 11 pro'ya geçebilirsiniz. Hatta lisansınız yoksa bile ücretsiz geçebilirsiniz. Sadece sağ altta "Windows'u Etkinleştir" yazar. Onun da çözümü basit. Açık kaynak kodlu Microsoft Activation Scripts aracı ile bedava ve güvenilir bir şekilde etkinleştirebilirsin.
@TayyarCR, ESU, hata düzeltmeleri ve özellik güncelleştirmeleri vermiyor. Sadece güvenlik yamaları veriyor (Adı üstünde: Extented Security Updates) ve ayrıca 2032 yılına kadar değil, 2028 yılına kadar sürecek. 2028 yılından sonra hiçbir şekilde Windows 10'un consumer sürümlerinde güncelleme alınamayacak. Yalnızca IoT Enterprise 2021 sürümü 2032'ye kadar güncelleştirme alacak.
20 senelik hiç bir bilgisayar ile windows 11 güncel sürümü kullanamazsın zaten.15-20 senelik bir makinayla geçerseniz olabiliyor gtx kartları win 10 da mükemmel çalışıyor mesela win 11 24h2 de aldığım performans aşırı iyi bilgin varsa tweak filanda yapabilirsin benim geçme nedenim çok güçlü bir sistemim var %1 lowum 24h2 de en yüksekteydi zaten windows update filanda kullanmıyorum ki formatladığımdan itibaren kapalı sistemi bozuyor vs
Eğer OEM key ile etkinleştirilmişse, 11 kurduğunuzda Windows otomatik olarak anakartınızdaki lisansı görüp etkinleştirme yapacaktır. Retail key ise aynı Microsoft hesabına bağlandıktan sonra aynı şekilde etkinleştirme yapılır.yok hocam pronun orjinali var dediğiniz gibi ücretsiz geçebilirsem 11 e çok iyi olur ama bilmiyorum şuanlık geçermiyim geçmez miyim?