Neler Yeni

10 yıllık kasa alınır mı?

Necromancerr

80+ Platinum
En İyi Cevap
1
Dahası  
Reaksiyon skoru
5,739
İsim
Emre
Discord
necromancerr
Hocam kullanacağım, içine direkt sistem dizeceğim. Yukarıda attığım model tamamen mesh mesela. Aynı şekilde Master Case 3 - 5 gibi modeller var onlarda hoşuma gidiyor.
Valla güzel kasalar kasanın hasarı varmı yokmu buna bi bak derim onun harici hayırlı olsun şimdiden
Eğer yeni kasalarda hoşunuza gidenler varsa rgb fanlarını söküp düz fan alıp gene rgbsiz kullanabilirsiniz :)

MonSalai

80+
Valla güzel kasalar kasanın hasarı varmı yokmu buna bi bak derim onun harici hayırlı olsun şimdiden
Eğer yeni kasalarda hoşunuza gidenler varsa rgb fanlarını söküp düz fan alıp gene rgbsiz kullanabilirsiniz :)
Hocam zaten elden almayı düşünüyorum hasar konusunda sorun yaşamam muhtemelen. Bu yeni kasalarda da o sağlamlık hissini bulamıyorum hocam. Örneğin ilk mesajda görselini koyduğum kasayı gerçek hayatta inceleme şansım oldu, gerçekten tank gibi sağlamdı. Yeni kasalarda o pek yok gibi. Bu arada çok teşekkür ederim :)

DeveloperRedneck

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,598
İsim
Kürşat

Necromancerr

80+ Platinum
En İyi Cevap
1
Dahası  
Reaksiyon skoru
5,739
İsim
Emre
Discord
necromancerr
Hocam zaten İstanbul içi elden almayı düşünüyorum hasar konusunda sorun yaşamam muhtemelen. Bu yeni kasalarda da o sağlamlık hissini bulamıyorum hocam. Örneğin ilk mesajda görselini koyduğum kasayı gerçek hayatta inceleme şansım oldu, gerçekten tank gibi sağlamdı. Yeni kasalarda o pek yok gibi. Bu arada çok teşekkür ederim :)
benim elimde exper'in bir kasası var 2009 da sıfır olarak almıştık içindeki sistemi yakmıştım ancak kasa hala duruyor içine sistem kursam gene kullanırım (Mesh değil kasa en büyük - si o benim için) şuanki kasamdan daha sağlam
Mesaj otomatik birleştirildi:

p300a güzel fanla çok güzel hava akışı sağlar, sleeper build de yapılabilir ama çok ağır sağlam tank gibi bi şey değil, biraz daha minimalist denebilir

bu kasa da nostaljik duruyor ama fikrim yok
https://www.akakce.com/bilgisayar-kasasi/en-ucuz-fsp-cmt160-300-w-atx-fiyati,375858167.html Nostalji arıyorsan alası burda :D

MonSalai

80+
p300a güzel fanla çok güzel hava akışı sağlar, sleeper build de yapılabilir ama çok ağır sağlam tank gibi bi şey değil, biraz daha minimalist denebilir

bu kasa da nostaljik duruyor ama fikrim yok
P300a güzel görünüyor hocam, hiç yoksa ışıktan arındırdıktan sonra bir nebze de olsa hoşuma giden tasarıma yaklaştırabilirim gibi duruyor. Çok teşekkür ederim.

DeveloperRedneck

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,598
İsim
Kürşat
P300a güzel görünüyor hocam, hiç yoksa ışıktan arındırdıktan sonra bir nebze de olsa hoşuma giden tasarıma yaklaştırabilirim gibi duruyor. Çok teşekkür ederim.
bu da hoşuna gidebilir

MonSalai

80+
bu da hoşuna gidebilir
Hocam bu kasalar güzelde işime yarar mı tam anlayamadım. RTX 3080 Ti takmayı düşünüyorum, sığar mı acaba?

benim elimde exper'in bir kasası var 2009 da sıfır olarak almıştık içindeki sistemi yakmıştım ancak kasa hala duruyor içine sistem kursam gene kullanırım (Mesh değil kasa en büyük - si o benim için) şuanki kasamdan daha sağlam

https://www.akakce.com/bilgisayar-kasasi/en-ucuz-fsp-cmt160-300-w-atx-fiyati,375858167.html Nostalji arıyorsan alası burda :D
Öyle hocam evde 15 - 20 yıla yakındır duran Gigabyte'ın bir kasası var. Hala daha taş gibi. Çocukken oyunlarda sinirlenip yumruk atıyordum, en ufak bir hasar yok kasada. Şu anda öyle olsa 2. darbede gider muhtemelen.

Cassius Clay

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
392
İsim
Kadir
Hocam normal kullanımda sıkıntı çıkarmaz gönlünüzce alın siz kullanacaksınız sonuçta diğer arkadaşlara katılmıyor düzgün bulursanız alın geçin gönlümüz doysun

Necromancerr

80+ Platinum
En İyi Cevap
1
Dahası  
Reaksiyon skoru
5,739
İsim
Emre
Discord
necromancerr
Hocam bu kasalar güzelde işime yarar mı tam anlayamadım. RTX 3080 Ti takmayı düşünüyorum, sığar mı acaba?

Öyle hocam evde 15 - 20 yıla yakındır duran Gigabyte'ın bir kasası var. Hala daha taş gibi. Çocukken oyunlarda sinirlenip yumruk atıyordum, en ufak bir hasar yok kasada. Şu anda öyle olsa 2. darbede gider muhtemelen.
Asus Primenin kasası güzeldir mesh bir kasa hem 3080Ti'yı doğru kombinasyonlarla doğru montajla rahat taşır.

Bendeki kasanın yan kapağında fan takmaya yer vardı ama benim o zaman o fana para veremeyeceğimden onu kesip açmayı denemiştim kesememiştim :D

DeveloperRedneck

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,598
İsim
Kürşat
338mm'ye kadar alıyor sanırım, sığar yani

sıradandan farklı bir tasarımı var
Asus Prime AP201 Review ve Build yazıp örneklere ve incelemesine bakın derim almadan önce

Hocam normal kullanımda sıkıntı çıkarmaz gönlünüzce alın siz kullanacaksınız sonuçta diğer arkadaşlara katılmıyor düzgün bulursanız alın geçin gönlümüz doysun
O kasalar mesh bulunmayabiliyor, bulunsa da hava akışı yeni kasalar kadar iyi olmaz olsa da 3080 Tİ sığmaz. Bir sürü faktör var yani ne istediğini anladığım için ona uygun kasalar önerdim

MonSalai

80+
338mm'ye kadar alıyor sanırım, sığar yani

sıradandan farklı bir tasarımı var
Asus Prime AP201 Review ve Build yazıp örneklere ve incelemesine bakın derim almadan önce

O kasalar mesh bulunmayabiliyor, bulunsa da hava akışı yeni kasalar kadar iyi olmaz olsa da 3080 Tİ sığmaz. Bir sürü faktör var yani ne istediğini anladığım için ona uygun kasalar önerdim
Çok sağ olun hocam bu kasa baya hoşuma gitti. Biraz daha bakınayım fakat gerçekten çok içime sindi. Her tarafı mesh bir de sanırım, hava sirkülasyonu olarak baya başarılı olur muhtemelen.

Asus Primenin kasası güzeldir mesh bir kasa hem 3080Ti'yı doğru kombinasyonlarla doğru montajla rahat taşır.

Bendeki kasanın yan kapağında fan takmaya yer vardı ama benim o zaman o fana para veremeyeceğimden onu kesip açmayı denemiştim kesememiştim :D
Hocam doğru montaj derken tam olarak ne oluyor onu anlayamadım.

Bendeki kasanında yan tarafında fan takmaya yer vardı fakat o zamanlar anlamıyordum ne işe yaradığını da bilmiyordum hocam :). Mesh olan hiçbir tarafı yok, yoksa o kasayı kullanırım şimdi de.

Necromancerr

80+ Platinum
En İyi Cevap
1
Dahası  
Reaksiyon skoru
5,739
İsim
Emre
Discord
necromancerr
Çok sağ olun hocam bu kasa baya hoşuma gitti. Biraz daha bakınayım fakat gerçekten çok içime sindi. Her tarafı mesh bir de sanırım, hava sirkülasyonu olarak baya başarılı olur muhtemelen.

Hocam doğru montaj derken tam olarak ne oluyor onu anlayamadım.
Örneğin fanların doğru konumlanması Kabloların olabildiğince gizlenmesi işlemci soğutucusunun doğru montajlanması.

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç      

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,065,609
Üyeler
169,313
Son üye
skayres
Top Bottom