Neler Yeni

10 yıllık kasa alınır mı?

Necromancerr

80+ Platinum
En İyi Cevap
1
Dahası  
Reaksiyon skoru
5,739
İsim
Emre
Discord
necromancerr

Cassius Clay

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
392
İsim
Kadir
Hocam günlük kullanımdan ziyade daha çok güç isteyen mühendislik uygulamalarında kullanacağım. O açıdan hava sirkülasyonu önemli biraz fakat ilk görseldeki kasanın hava sirkülasyonu baya başarılı diye biliyorum. Teşekkür ederim.
Hocam 60 derecede çalışacakken taş çatlasın 65 olur sizi bilmem ama benim için kabul edilebilecek bir fark

MonSalai

80+
Hocam 60 derecede çalışacakken taş çatlasın 65 olur sizi bilmem ama benim için kabul edilebilecek bir fark
Dediğiniz gibi hocam 5 derece kabul edilebilir bir fark. Benim nostalji hevesim yok bu arada sadece eski kasalar daha çok hoşuma gidiyor ve genelde daha sağlam oluyor. Asus Prime Ap201 kasası hoşuma gitti, onu araştırıyordum ekran kartı falan da uyumluymuş ona yöneldim şu an.
Kasa bir de baya iyi bir hava sirkülasyonu sağlıyor gibi. Ben oyun çok fazla oynamayacağım ama RTX 3090 ile 57 - 58 derecelerde geziyor oyunda. Başka biri RX 6700XT ile video çekmiş o da aynı derecelerde.
Birde type-c girişi varmış kasada o da benim için çok iyi olur açıkçası, macbooktan dosya aktarımında çok büyük avantaj sağlar.

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç      

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,065,616
Üyeler
169,314
Son üye
gutsahmet
Top Bottom