Neler Yeni

100.000 TL Başlangıç Motoru Önerisi

POLAT ALEMDAR_

80+ Silver
100K gibi bir bütcem var 17 yasındayım yani 125cc asmayacak bir motor arıyorum R125 cok istiyordum tasarımı inanılmaz iyi gibi geliyor o tarz motorları seviyordum arkadaşlarım r125 cöp onun yerine rs200 önerdiler sizin öneriniz var mı motordan anlayanlar yardımcı olabilirse cok mutlu olurum hayırlı aksamlar
Rs200de güzeldir ama A1 ehliyet ile kullanamazsın.
Mesaj otomatik birleştirildi:

ns125 al geç. ben rs200 sipariş verdim ama kullanacak olsam ns125 alırdım özellikle B ehliyet olayı gerçekse çok değer kazanır hem de mis gibi motosiklet.
Ben de aynısını diyorum ama benelli 125s daha iyi +1 vites başta olmak üzere birsürü artı özelliği var. Sıfır fiyatı da 65k civarında geziyor. Benelli 125s al rahatına bak dostum.

orhaneneskaratas

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
283
İsim
Orhan Enes Karataş

Ben de aynısını diyorum ama benelli 125s daha iyi +1 vites başta olmak üzere birsürü artı özelliği var. Sıfır fiyatı da 65k civarında geziyor. Benelli 125s al rahatına bak dostum.
güzel motor ama benelli kullanıcıları memnun değil. daha düz kontak ama daha sağlam kalitesi belli bir motosiklet almalı bence. ns125 ile uzun kmler yapabilir ve her parçayı rahatça bulabilir. ben cf de önermiyorum mesela kimseye. honda yamaha olmuyorsa bajaj tek benim için.

byhorozkentli

80+ Silver
En İyi Cevap
1
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,575
İsim
Deniz Bey

FR13NDSLX

80+ Platinum
Dahası  
Reaksiyon skoru
10,172
İsim
Diyarhan
Gönül ister sukuter al. En iyisi kullanması kolay elin ve vücudun alıştıktan sonra 250cc lik naked bir motora geçersin en son 25 yaşında felan 400-600cc arası bir süpersport alıp kendini öldürebilirsin.

Başlangıç Sukuter
Gelişme Naked
Bitiş SS

Benelli nin 249S modeline tutulmuştum güzel ve ucuzdu lakin parça ve Malzeme kalitesi şüpheli.

xSparkua.

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,959
İsim
Chloe Grace Moretz
Gönül ister sukuter al. En iyisi kullanması kolay elin ve vücudun alıştıktan sonra 250cc lik naked bir motora geçersin en son 25 yaşında felan 400-600cc arası bir süpersport alıp kendini öldürebilirsin.

Başlangıç Sukuter
Gelişme Naked
Bitiş SS

Benelli nin 249S modeline tutulmuştum güzel ve ucuzdu lakin parça ve Malzeme kalitesi şüpheli.
teşekkür ettim valla hız yapıp ölmem umarım ŞLSDKGJŞLADGJJASNHG

CoNKeR

80+ Bronze
Benelli, çinlilere satıldı ve şu an RKS'nin çatısı altında. Malzeme kalitesi aşırı kötü. Benelli eski bildiğimiz İtalyan Benelli ile alakası yok. Sakın bu bütçede benelli, mondial vs alayım deme.

Arkadaşa katılmıyorum. Bakımları aksatılmadan zamanında yapılmış düzgün kullanılmış bir Japon, her zaman Çin motorundan daha iyidir. Bütçe varsa (ki var), Japondan şaşılmamalı. Bütçe yoktur, ha o zaman kimse niye Mondial aldın diyemez.

R125, 125 cc motor grubu arasında en agresif oturuş pozisyonuna sahip ve gidon aralığı çok dar olan bir motor. İlk tecrübe için ben tavsiye etmem. CBR125'e veya CB125R'a çok daha kolay adapte olursun. Ama senin kararın.

Bajaj da güzel, sıfır motor için tercih edilebilir. Kalite olarak Japonla, Çin arasında. 10-20bin km'ye kadar bakımları düzgün yapılmış bir Japon bulamazsan sıfır Bajaj alabilirsin, en azından benim tercihim bu yönde olurdu.

xSparkua.

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,959
İsim
Chloe Grace Moretz
Benelli, çinlilere satıldı ve şu an RKS'nin çatısı altında. Malzeme kalitesi aşırı kötü. Benelli eski bildiğimiz İtalyan Benelli ile alakası yok. Sakın bu bütçede benelli, mondial vs alayım deme.

Arkadaşa katılmıyorum. Bakımları aksatılmadan zamanında yapılmış düzgün kullanılmış bir Japon, her zaman Çin motorundan daha iyidir. Bütçe varsa (ki var), Japondan şaşılmamalı. Bütçe yoktur, ha o zaman kimse niye Mondial aldın diyemez.

R125, 125 cc motor grubu arasında en agresif oturuş pozisyonuna sahip ve gidon aralığı çok dar olan bir motor. İlk tecrübe için ben tavsiye etmem. CBR125'e veya CB125R'a çok daha kolay adapte olursun. Ama senin kararın.

Bajaj da güzel, sıfır motor için tercih edilebilir. Kalite olarak Japonla, Çin arasında. 10-20bin km'ye kadar bakımları düzgün yapılmış bir Japon bulamazsan sıfır Bajaj alabilirsin, en azından benim tercihim bu yönde olurdu.
teşekkür ettim valla baya detaylı yazmıştsınız cbr125r almayı düsünüyorum tesekkür ederim

GirayHan

80+ Platinum
KTM RC 125 bakabilirsin.

QİKUA

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,935
İsim
Ömer
İlgilendiği Kategoriler
Ekran kartı
Cb 125 r alırım çok şık bir motor bence (cbr 125 r değil o model daha farklı) paranın hepsini motora harcama ekipmana da para ayır motor işi sıkıntı biraz

xSparkua.

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,959
İsim
Chloe Grace Moretz
Cb 125 r alırım çok şık bir motor bence (cbr 125 r değil o model daha farklı) paranın hepsini motora harcama ekipmana da para ayır motor işi sıkıntı biraz
ekipmana ayrı para ayırdım sayılır zaten bir çok seçenek var emin olamadım valla :D

QİKUA

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,935
İsim
Ömer
İlgilendiği Kategoriler
Ekran kartı
ekipmana ayrı para ayırdım sayılır zaten bir çok seçenek var emin olamadım valla :D
Hocam valla ben bu kadar vereceksem ( artık para değil 30 40k ya cbr 125r bakardım fiyatlar uçmuş) racing bakmam rahatıma bakarım her an yarış yapacak değilim ya 125cc zaten en fazla ne kadar gidebilir ki (cbr 125 r oturma pozisyonu olarak daha dik diğer racinglere göre daha rahat ama r125 kullanmak için yatmak lazım) yani sana tavsiyem motorları deneyip alman ben cb 125r( naked olan) tercih ederdim yerine olsam.

Top Bottom