100.000'e 5070Tİ 'li sistem

ixtivh

80+
Reaksiyon skoru
10
Bu fiyata alınabilecek en iyi 5070Tİ li sistemi atabilir misiniz. montajı yapılmış bir şekilde almak istiyorum gaming gen veya incehesap yapıyor bunu galiba. 5080li sistem bakıyordum fakat 5070ti ile arasında 20k kadar fark var. onun yerine işlemci ve ram upgrade edip daha fazla performans alınabilir diye düşündüm. gerçekten 100kya iyi bir sistem toplayacak varsa çok makbule geçer

Bu fiyata alınabilecek en iyi 5070Tİ li sistemi atabilir misiniz. montajı yapılmış bir şekilde almak istiyorum gaming gen veya incehesap yapıyor bunu galiba. 5080li sistem bakıyordum fakat 5070ti ile arasında 20k kadar fark var. onun yerine işlemci ve ram upgrade edip daha fazla performans alınabilir diye düşündüm. gerçekten 100kya iyi bir sistem toplayacak varsa çok makbule geçer
Toplama alırsan parça kaliten çok çok daha yüksek olur. Bence bu bütçede hazır alma. Toplayabilirim istersen ?

Toplama alırsan parça kaliten çok çok daha yüksek olur. Bence bu bütçede hazır alma. Toplayabilirim istersen ?
şöyle bir sistem yaptım 90k şuan monitör eksiğim var ona ne alacağımı hiç bilmiyorum ama

Ekler

• 1.webp
    1.webp
    33.2 KB · Hit: 57
  • 2.webp
    2.webp
    22.9 KB · Hit: 54
Bu sistem çok dengesiz. Hazır sistem olması şart mı? Monitör bütçeye dahil mi?
son hali şu evet monitör bütçeye dahil
1750349349112.webp

Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Bu sistem çok dengesiz. Hazır sistem olması şart mı? Monitör bütçeye dahil mi?
hazır olucak mecbur tek tek kasaya takma gibi bir musaitliğim yok çünkü

ram ve ssd kötü galiba fakat soğutucu daha mı iyi attığında

Son düzenleme:
Geri