100.000TL Laptop Önerisi

SsLiqht

80+
Reaksiyon skoru
1
Bütçe
100.000
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

İlerde ekstradan 16 gb ram alınabilir 2x8 mi bilmiyorum ama 2x8 se ilerde satıp 2x16 yaparsınız bütçe yetiyorsa
Bu attığınız modelde alınabilir bütçe yetmiyorsa

Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

İlerde ekstradan 16 gb ram alınabilir 2x8 mi bilmiyorum ama 2x8 se ilerde satıp 2x16 yaparsınız bütçe yetiyorsa
Bu attığınız modelde alınabilir bütçe yetmiyorsa
Teşekkürler, attığınız modeli biraz araştırıp karşılaştırdım ve MSI olan modele karar verdim.

Bir şey daha sormak istiyorum: Attığınız linkteki satıcı güvenilir mi? Akakçe’den baktığımda İncehesap ve İdefix’te de benzer fiyata satıldığını gördüm. Bu sitelerden alışveriş yapan var mı, sorun yaşanır mı?

Bir de nereden alırsam alayım garanti için direkt MSI ile mi muhatap oluyorum, yoksa satıcıya göre fark ediyor mu?

Arkadaşın attığı VECTOR 16 HX AI modelin gözü kapalı alabilirsin hocam. Garanti için muhattabın direkt MSI.

Teşekkürler, attığınız modeli biraz araştırıp karşılaştırdım ve MSI olan modele karar verdim.

Bir şey daha sormak istiyorum: Attığınız linkteki satıcı güvenilir mi? Akakçe’den baktığımda İncehesap ve İdefix’te de benzer fiyata satıldığını gördüm. Bu sitelerden alışveriş yapan var mı, sorun yaşanır mı?

Bir de nereden alırsam alayım garanti için direkt MSI ile mi muhatap oluyorum, yoksa satıcıya göre fark ediyor mu?
Bilmiyorum hocam satıcıya göre değişiyor sanırım ama zaten çoğu satıcı yetkili firmayla anlaşıp sattığı için 2 yıl garantisi oluyor yani msi ile muhatap oluyorsun sanırım

Geri