Öneri 100-150 TL bütçe ile mouse pad

Nega

80+ Bronze
Reaksiyon skoru
402
Bütçe
150
Merhaba arkadaşlar, 100-150 TL bütçe ile kenarları dikişli mouse pad'e ihtiyacım var, şu iki ürün arasında kaldım fakat başka önerileriniz varsa onları da değerlenririm; (bu ürünleri amazonda 50 tl kupon kodu ile alıcam ondan 200 tl fiyatındalar)

porge ya da xrades al

• Beğen
Reaksiyonlar: Nega
Merhaba arkadaşlar, 100-150 TL bütçe ile kenarları dikişli mouse pad'e ihtiyacım var, şu iki ürün arasında kaldım fakat başka önerileriniz varsa onları da değerlenririm; (bu ürünleri amazonda 50 TL kupon kodu ile alıcam ondan 200 TL fiyatındalar)

glorious iyidir ya alabilirsin onu xrades, porge, klasseye bakmanıda öneririm
Post automatically merged:

Onlara bakmıştım mouse padleri hep full desenli ve masa boyu, ben düz renk large-medium boy arıyorum hocam sağ ol
desensiz olanlarıda var hocam ben porgeden qckya geçtim pişmanım xrades ve klassede porgenin aynısı bence bunlardan birini alın çok kaliteli hepsi dokuması dikişleri vs. 2-3 sene kullandım ben

desensiz olanlarıda var hocam ben porgeden qckya geçtim pişmanım xrades ve klassede porgenin aynısı bence bunlardan birini alın çok kaliteli hepsi dokuması dikişleri vs. 2-3 sene kullandım ben
Bunların normal boyutunu bulamamıştım hocam masa kadar da kullanmayı düşünmüyorum, klasse'nin longteng ve aqua control'ü var normal boyut onlarda çok fiyatlı maalesef
900 tl nedir hocam maşallah

klasse modellerine bakabilirsin. 45x40cm ölçülerinde modelleri var.

• Beğen
Bunların normal boyutunu bulamamıştım hocam masa kadar da kullanmayı düşünmüyorum, klasse'nin longteng ve aqua control'ü var normal boyut onlarda çok fiyatlı maalesef

900 TL nedir hocam maşallah
hocam bişey görmemişsiniz siz daha dkdjdkdk artisanın 2000tl olan padleri var ondan sonra skypad, endgame falanda aşırı uçuk fiyatlara satılıyor

• İnanılmaz
Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,202,129
Üyeler
191,035
Son üye
Tiscard
Geri