berkaysenal
80+ Bronze
- Reaksiyon skoru
- 242
Kol dayama standı olursa çok hoş olur. Max 150 TL
Teşekkür ederim![]()
Trust GXT 840 Myra Işıklı Kablolu Oyuncu Klavyesi Fiyatları, Özellikleri ve Yorumları | En Ucuzu Akakçe
En ucuz Trust GXT 840 Myra Işıklı Kablolu Oyuncu Klavyesi fiyatlarını Akakçe ile takip et! Trust GXT 840 Myra Işıklı Kablolu Oyuncu Klavyesi özelliklerini incele, fırsatları kaçırma!www.akakce.com
Myra alınabilir.
Hocam satıcıyı önermiyorlar ne diyorsunuz ?![]()
Trust GXT 840 Myra Işıklı Kablolu Oyuncu Klavyesi Fiyatları, Özellikleri ve Yorumları | En Ucuzu Akakçe
En ucuz Trust GXT 840 Myra Işıklı Kablolu Oyuncu Klavyesi fiyatlarını Akakçe ile takip et! Trust GXT 840 Myra Işıklı Kablolu Oyuncu Klavyesi özelliklerini incele, fırsatları kaçırma!www.akakce.com
Myra alınabilir.
Ben idefix iyi diye biliyorum hocam.Hocam satıcıyı önermiyorlar ne diyorsunuz ?
Ya siteye girdim yorumlara baktım da o yüzden birde fiyatı diğer sitelere göre 50 tl daha aşağıda sebebini de anlayamadım.Ben idefix iyi diye biliyorum hocam.
bütceni biraz aşarsan bu da bir üst modeli![]()
RAMPAGE KB-R66 USB Gökkuşağı Aydınlatmalı Q Multimedia Gaming Klavye Siyah
RAMPAGE KB-R66 USB Gökkuşağı Aydınlatmalı Q Multimedia Gaming Klavye Siyah en uygun fiyatlarla MediaMarkt'ta! RAMPAGE KB-R66 USB Gökkuşağı Aydınlatmalı Q Multimedia Gaming Klavye Siyah fiyatı ve özelliklerini incelemek için hemen tıkla, sen de kazananlar kulübüne katıl. Kazananlar MediaMarkt'ta!www.mediamarkt.com.tr
![]()
RAMPAGE KB-R66 USB Gökkuşağı Aydınlatmalı Q Multimedia Gaming Klavye Siyah en uygun fiyatlarla MediaMarkt'ta! RAMPAGE KB-R66 USB Gökkuşağı Aydınlatmalı Q Multimedia Gaming Klavye Siyah fiyatı ve özelliklerini incelemek için hemen tıkla, sen de kazananlar kulübüne katıl. Kazananlar MediaMarkt'ta!www.mediamarkt.com.tr
Mesaj otomatik olarak birleştirildi:
bütceni biraz aşarsan bu da bir üst modeli
İkiside aynı hocam göremedim diğerini.![]()
https://www.hepsiburada.com/rampage...q-klavye-p-BDBENCE163589?magaza=DSM Teknoloji klavye kopyalamamış buyur reis.İkiside aynı hocam göremedim diğerini.
Eyvallah teşekkür ederim .
İndirim yapmıştır hocam, idefix'te geçen GXT 890 indirimdeydi mesela.Ya siteye girdim yorumlara baktım da o yüzden birde fiyatı diğer sitelere göre 50 TL daha aşağıda sebebini de anlayamadım.
Tam bir çöp, sakın almayın.![]()
Alma hocam alma.Eyvallah teşekkür ederim .
Neden öyle dediniz daha almadım da sebebini merak ettim.İndirim yapmıştır hocam, idefix'te geçen GXT 890 indirimdeydi mesela.
Tam bir çöp, sakın almayın.
Alma hocam alma.
Kalitesiz çünkü.Neden öyle dediniz daha almadım da sebebini merak ettim.