G203 sorunluydu galiba hocam.![]()
Corsair Katar Pro CH-930C011-EU RGB Optik Kablolu Oyuncu Mouse Fiyatları, Özellikleri ve Yorumları | En Ucuzu Akakçe
En ucuz Corsair Katar Pro CH-930C011-EU RGB Optik Kablolu Oyuncu Mouse fiyatları için 4 taksit ve indirimleri kaçırma! Corsair Katar Pro CH-930C011-EU RGB Optik Kablolu Oyuncu Mouse özelliklerini incele, 675,00 TL'den başlayan fırsatları yakala!www.akakce.com
![]()
Logitech G203 Lightsync Optik Kablolu Oyuncu Mouse Fiyatları, Özellikleri ve Yorumları | En Ucuzu Akakçe
En ucuz Logitech G203 Lightsync Optik Kablolu Oyuncu Mouse fiyatları için 4 taksit ve indirimleri kaçırma! Logitech G203 Lightsync Optik Kablolu Oyuncu Mouse özelliklerini incele, 651,00 TL'den başlayan fırsatları yakala!www.akakce.com
OMEN 600'e bakabilirsn.Genellikle fps oyunları oynuyorum uzun süre bozulmayacak sağlam bir mouse önerir misiniz?
ağır bi mouse gibi duruyor daha çok hafif mouseları tercih ediyorum kullandıysan ağır bir mouse mu?HP Omen 600 öneririm.
Ben 400 modelini kullanıyorum bana pek ağır gelmiyor. Zaten 600 modelinde ağırlık ayarı var hocam, altındaki bölmeye aparatlar yerleştirebiliyorsunuz.ağır bi mouse gibi duruyor daha çok hafif mouseları tercih ediyorum kullandıysan ağır bir mouse mu?
sağol sanırım hp omen 600 alıcamBen 400 modelini kullanıyorum, bana pek ağır gelmiyor. Zaten 600 modelinde ağırlık ayarı var hocam, altındaki bölmeye aparatlar yerleştirebiliyorsunuz.
Rica ederim, şimdiden hayırlı olsun.sağol sanırım hp omen 600 alıcam