Öneri Max 1200 TL'ye Mouse Önerisi

phopshen

80+ Bronze
Reaksiyon skoru
356
Bütçe
1200
Arkadaşlar artık scrollun bozulmasından bıktım, adam gibi bozulmayacak bir mouse önerir misiniz? Fps oyunları oynuyorum, cs, arma reforger, r6 vs. arada hikaye de oynuyorum.

attack shark x3 ve r1 kullandım x3 fena değildi ama r1 in hissiyatı çok kötü bence, ele alınca kalitesiz çin mouselarına benzer hissiyat veriyor ayrıca mouseta plastik kokusu vardı baya
Bremen kokuyu falan geçecen, mouse pad yorumlarınında %90 ında öyle diyorlar kokusu kullandıkça geçiyor. Ek olarak dediğin mouse lar bir kaç hafta öncesinde R1 den çok daha pahalı mouselar idi. Fiyatına göre kıyas yapınca r1 hem kablosuz hem hafif daha bir ley beklemicen.

VXE R1

Bremen kokuyu falan geçecen, mouse pad yorumlarınında %90 ında öyle diyorlar kokusu kullandıkça geçiyor. Ek olarak dediğin mouse lar bir kaç hafta öncesinde R1 den çok daha pahalı mouselar idi. Fiyatına göre kıyas yapınca r1 hem kablosuz hem hafif daha bir ley beklemicen.
Konu sahibinin 1200 bütçesi var zaten o paraya Tr den kapalı kutu aj159 pro alabiliyorken neden hem sensör hemde malzeme kalitesi olarak daha kötü olan bir mouse alsın. İyzico falan kullanmayacaksa en mantıklı seçenek 159 pro alması.
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

bütçeyi bir tık daha arttırıp VXE R1 alması daha iyi olur tabi

Konu sahibinin 1200 bütçesi var zaten o paraya Tr den kapalı kutu aj159 pro alabiliyorken neden hem sensör hemde malzeme kalitesi olarak daha kötü olan bir mouse alsın. İyzico falan kullanmayacaksa en mantıklı seçenek 159 pro alması.

bütçeyi bir tık daha arttırıp VXE R1 alması daha iyi olur tabi
keşke vxe r1 alabilsem ama çok zor. temu trden getirmiyorki yurtdışından kapalı kutu o da inşallah gelir demek lazim @Respiky @Cheazy

keşke vxe r1 alabilsem ama çok zor. temu trden getirmiyorki yurtdışından kapalı kutu o da inşallah gelir demek lazim @Respiky @Cheazy
gelir ben 10 adet satın almışımdır hepsi geldi 1 tanesinin sağ tuşunda yay problemi vardı para iade mi kargoya verdikten sonra 1 gün içinde onayladılar

sahibindende kapalı kutu satan çok kişi var 1200-1300e rahat alırsın
2. el almıyorum

Wraith'den alabilirsin.
wraith alacaktım lakin donglesuz performans nasıl olur bilmiyorum özellikler yok

gelir ben 10 adet satın almışımdır hepsi geldi 1 tanesinin sağ tuşunda yay problemi vardı para iade mi kargoya verdikten sonra 1 gün içinde onayladılar
bakicam

o fiyata 0 aldığınız üründen gerçekten memnun kalmazsınız alın bu mouse'u 500 daha ekleyip 2. el tertemiz kullanın.
Gezerken denk geldim benim ilan bu. 2.el ama sıfırdan farksız çok satmaya niyetim de yok da mecburiyetten satıyorum yoksa harika faredir vxe falan bunun yanında konuşulmaz bile

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,163,741
Üyeler
184,825
Son üye
mtn1543
Geri