Öneri Max 1200 TL'ye Mouse Önerisi

phopshen

80+ Bronze
Reaksiyon skoru
356
Bütçe
1200
Arkadaşlar artık scrollun bozulmasından bıktım, adam gibi bozulmayacak bir mouse önerir misiniz? Fps oyunları oynuyorum, cs, arma reforger, r6 vs. arada hikaye de oynuyorum.

https://wraithesports.com/products/vxe-r1-kablosuz-mouse
bütçeyi biraz aştı ama alınır fiyatına değer bir mouse şuanda kullanmaktayım hissiyatı ve pil ömrü güzel, yazılımını da güzel yapmışlar. bufiyata kablosuz en iyi mouse lardan biri birde atk a9 var ama o 1400tl
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

buna da bakabilirsiniz yurt dışından geliyor gümrük ücretleri dahil 1026,99 tl

https://wraithesports.com/products/vxe-r1-kablosuz-mouse
bütçeyi biraz aştı ama alınır fiyatına değer bir mouse şuanda kullanmaktayım hissiyatı ve pil ömrü güzel, yazılımını da güzel yapmışlar. bufiyata kablosuz en iyi mouse lardan biri birde atk a9 var ama o 1400tl

buna da bakabilirsiniz yurt dışından geliyor gümrük ücretleri dahil 1026,99 tl
bütçem 1600 yaptım. en iyisi hangisiyse almak istiyorum atk A9 mu vxe r1 mi

epeyde R1 daha iyi gözüküyor

bütçem 1600 yaptım. en iyisi hangisiyse almak istiyorum atk A9 mu vxe r1 mi

epeyde R1 daha iyi gözüküyor
r1 modeli a9 dan bi tık daha iyi özellik olarak ama pil kapasitesi daha düşük
ben r1 se+ modelinde karar kılıp aldım gayet memnunum bence ya r1se+ ya da a9 al bu biraz da senin tutuş şekline de bağlı a9 modeli
superlight 2 modelinin birebir aynısı tasarım olarak inceleme videosu var a9 un ama r1se+ incelemesi yok

r1 modeli a9 dan bi tık daha iyi özellik olarak ama pil kapasitesi daha düşük
ben r1 se+ modelinde karar kılıp aldım gayet memnunum bence ya r1se+ ya da a9 al bu biraz da senin tutuş şekline de bağlı a9 modeli
superlight 2 modelinin birebir aynısı tasarım olarak inceleme videosu var a9 un ama r1se+ incelemesi yok
r1 30 saat ömrü var tek şarjda öyle bir bilgi gördüm. br gün oynarım gece şarja bırakırım diye şarjı sorun etmiyorum

Son düzenleme:
vxe se+ ile dongle alacaktım fakat stok yok

iyzico ile parolapara güvenmiyorum
2 gün önce VXE R1 aldım Parolapara + İyzico ile. Parolapara kartıma hemen cashback yatırdı. İyzico'da ise kampanyaya önceden katıldığımdan onun cashback'i gelmedi doğal olarak. Güvenilir firmalar. Sıkıntı yaşamadım.

2 gün önce VXE R1 aldım Parolapara + İyzico ile. Parolapara kartıma hemen cashback yatırdı. İyzico'da ise kampanyaya önceden katıldığımdan onun cashback'i gelmedi doğal olarak. Güvenilir firmalar. Sıkıntı yaşamadım.
kaç TL'ye aldın fareyi

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,163,741
Üyeler
184,825
Son üye
mtn1543
Geri