Emir Şensoydan
80+ Silver
- En İyi Cevap
- 13
- Reaksiyon skoru
- 2,798
Üst taraftaki fanların yönleri doğru değil.100 derece olması imkansız bu arada fanların yönü filende doğru
Üst taraftaki fanların yönleri doğru değil.100 derece olması imkansız bu arada fanların yönü filende doğru
Üsttekiler içeri alıyor görüntüde hocam.üsttekiler dışarı atacak şekilde ayarlı zaten
çevirip bir daha deniyim ama elimi koyduğumda üstüne hava atıyor gibi hissettimAlttaki fanlar içeri hava alıcak şekilde ayarlı . Doğru
Yandaki fanlar havayı atıcak şekilde ayarlı . Doğru
Üst taraftaki fanlar içeri hava alıcak şekilde ayarlı.Yanlış
Onları havayı dışarı atıcak şekilde ayarlamanı öneririm
Üst kısımdaki 3 fanın yönünü değiştirin.
Hocam sorununuza cevap vermeyeceğim ama kasanız cillop gibi evi arabayı üstüne yapasım geldi.kasanın içi gayet serin sadece işlemci etrafı sıcak. Alt 3 tanesi içeri alıyor üsttekiler dışarı atıyor. Yandakiler açıkçası süs gibi onlarda egzoz görevinde
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:
kasanın içi gayet serin sadece işlemci etrafı sıcak.
dönüyor full speed modunda açtım
Beyler kasa hava almasa bile o kadar ısınamaz bence 100C° den bahsediyoruz çok fazla bence işlemci fanı dönmüyor olsa adam farkeserdi ki fotoda bulanik cikmis demekki dönüyor macun diyecem değil stok soğutucular hazır macun ile geliyor kısadevre dedes sistem hic acilmaz bi beyin firtinasi yapalım bu arda biz düşünürken sende işlemci fanini sok caydanlik koy cayla bizi
cooler master master gel pro sürülü hocamBeyler kasa hava almasa bile o kadar ısınamaz bence 100C° den bahsediyoruz çok fazla bence işlemci fanı dönmüyor olsa adam farkeserdi ki fotoda bulanik cikmis demekki dönüyor macun diyecem değil stok soğutucular hazır macun ile geliyor kısadevre dedes sistem hic acilmaz bi beyin firtinasi yapalım bu arda biz düşünürken sende işlemci fanini sok caydanlik koy cayla bizi
stok macunu tamamen temizleyip kendim sürdümStok soğutucularda zaten macun oluyor, ekstra sizde sürdüyseniz nedeni bu olabilir belki. Wraith Prism’le çok yüksek sıcaklara ulaşanlar var, zaman zaman yetersiz olabiliyor. Ama bu kadarıda fazla.
bencede fan yüzünden da nin videolarındaki gibi yapabilirsin aynı kasa zaten üst fanları ters çevirmeyi denecooler master master gel pro sürülü hocam
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:
stok macunu tamamen temizleyip kendim sürdüm