Neler Yeni

Yardım 100 desibell bir kulaklık için yeterli değil mi?

Dahası  
Reaksiyon skoru
132
İsim
Bager Altındağ
İphone kulaklıklarda full ses 100 db, bugün aldığım oyuncu kulaklığında da max 98. Yani 98 desibell gayet yeterli bir değer değil mi? Açıkçası iphoneda fullde dinleyince kulağım ağrıyor bir süreden sonra. Cevap verirseniz sevinirim ona göre ürün iptali yapacam. Arctis 5 2019 aldım

Dahası  
Reaksiyon skoru
141
İsim
Uğur can Menteşe
Gayet yeterli dostum. Aldığın kulaklıkta güzel. 100 dB den sonra uzun süre dinleyince kulak ağırıyor zaten. 100 dB sonrası biraz şova kaçıyor diye düşünüyorum.

Kaan ÇABUK

80+ Titanium
En İyi Cevap
1
İş makinalarıda 100dB çkarıyor diye biliyorum :D

Dahası  
Reaksiyon skoru
132
İsim
Bager Altındağ
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
Gayet yeterli dostum. Aldığın kulaklıkta güzel. 100 dB den sonra uzun süre dinleyince kulak ağırıyor zaten. 100 dB sonrası biraz şova kaçıyor diye düşünüyorum.
Saol hocam, içime su serptin. Az diyorlar ama incelemelere bakıyorum millet tüylerim diken diken oldu diyor, 7.1 ile beraber güzel reaksiyon veriyormuş. İncelemelerde de herkes memnun. Cloud 2 ci ve hs ci tayfa beni çok kararsız kılıyor
Mesaj otomatik birleştirildi:

Şarkıdan şarkıya göre de db değerleri değişiyor. Makine sesi diyorsan çok yüksek

Dahası  
Reaksiyon skoru
141
İsim
Uğur can Menteşe
Öyle değildir o ya :D dün ince hesaptan aldığım James Donkey 7.1.2 112dB(+/-3) sunuyor mesela. Arkadaşım kullanıyor son seste müzik dinlemek zor diyor. 80-100dB arası gayet iyi bir ses şiddetidir bence.

Saol hocam, içime su serptin. Az diyorlar ama incelemelere bakıyorum millet tüylerim diken diken oldu diyor, 7.1 ile beraber güzel reaksiyon veriyormuş. İncelemelerde de herkes memnun. Cloud 2 ci ve hs ci tayfa beni çok kararsız kılıyor

Şarkıdan şarkıya göre de db değerleri değişiyor. Makine sesi diyorsan çok yüksek
Gönlün rahat olsun dostum. Çevremde bir çok insan steelseries ürünleri kullanıyor ve hepsi memnun. Gayet güzel bir seçim olmuş. Umarım güle güle kullanırsın. Hayırlı olsun. :)

Dahası  
Reaksiyon skoru
132
İsim
Bager Altındağ
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
Öyle değildir o ya :D dün ince hesaptan aldığım James Donkey 7.1.2 112dB(+/-3) sunuyor mesela. Arkadaşım kullanıyor son seste müzik dinlemek zor diyor. 80-100dB arası gayet iyi bir ses şiddetidir bence.

Gönlün rahat olsun dostum. Çevremde bir çok insan Steelseries ürünleri kullanıyor ve hepsi memnun. Gayet güzel bir seçim olmuş. Umarım güle güle kullanırsın. Hayırlı olsun. :)
Eyvallah👍🏻, sanada hayırlı olsun

Top Bottom