100 dolara bakiye ile kasa açılır mı ?

prosperfitness

Cezalı
80+
Reaksiyon skoru
41
beyler rüyamda bıçağa tek atıyordum sonra bidaha açtım eldiven çıktı çalıştığım yerden haftalığı alıp cs de kasa açayım mı ? Bu bi işaret olabilir yada skin sitelerine mi atıyım yoksa hiç atmıyım mı ? bütçe 100 dolar

beyler rüyamda bıçağa tek atıyordum sonra bidaha açtım eldiven çıktı çalıştığım yerden haftalığı alıp cs de kasa açayım mı ? Bu bi işaret olabilir yada skin sitelerine mi atıyım yoksa hiç atmıyım mı ? bütçe 100 dolar
Eğer ilkinde bıçak çıkıyorsa 2.49 dolar gerekmiyor mu sadece? Hadi eldivenide katalım 4.98 dolar? nerden 100 dolar çıktı boş muhabbet için mi geldin buraya

Eğer ilkinde bıçak çıkıyorsa 2.49 dolar gerekmiyor mu sadece? Hadi eldivenide katalım 4.98 dolar? nerden 100 dolar çıktı boş muhabbet için mi geldin buraya
reis niye bu kadar sinirlendin anlamadım ama 100 dolar atıyım belki 200 e falan katlarım diye düşünmüştüm :(

Dostum çok video izlemişsin aklına takılmış. Çok çok düşük ihtimal. Yayıncılar o kadar çok kasa açıyor ki, tek yayında 2-3 asgari ücret yiyorlar. Paran giderse kendine yanarsın. Alınabilecek bir risk değil.

Kumar işlerine bulaşma. Gösterip vermiyorlar.

valla tamamen sans isi ben bugüne kadar bi 150 kasa acmısımdır en fazla 1 kere krmızı cıktı enes diye bi arkadaşım 1 ay cs oynadı 2 tane kasa actı 1 tanesi pembe temukau 1 tane case hardened skeleton knife cıkarttı sadece art arda 2 kasadan yani hocam tamamen şans işi hevesiniz kalmasın bence bi 5-6 tane açın ama fazlasına tavsiyem gerek yok

Değmez açma. Oyun çıktığından beri 1000 i geçik açmışımdır hala bomboş veriyor. Ama stiker imza kapsüllerinde her zaman kırmızı para eden çıkarıyorum. Ama normal kasada yok bir çok method denedim yok çıkmıyor.

Geri