Neler Yeni

100 LÜK TARİFE ( TELEKOM ALTYAPI)

Lady-Of-Ice

80+ Gold
Telekom' bağlı, süre bitimine yakın ya da Telekom zam haberi çıkınca hemen uzatırsınız. Tabii karar sizin.

KınalıKeçi

80+ Bronze
6 aylık comnet aldım memnunum uzattırmayı düşünüyorum yılbaşında bir zam daha patlatırlar mı sence ?
hocam şu an bende düşünüyorum aslında nasıl memnunmusunz halen millenicomdan geçeceğim bu fiyat değer mi
Ekran Alıntısı.PNG

AirLife

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,628
İsim
Yunus Şahin
@Lady-Of-Ice başkan ben şu an TurkNet kullanıyorum. Altyapım VDSL. En fazla alacağım 100 yani. TurkNet iyi hoş güzel de 100 mbps internet için 500 TL biraz saçma geliyor. Öyle ahım şahım internet kullanıcısı da değilim, online oyunda oynamam. Normal internette surf, YouTube, bir de bizimkiler telefondan sosyal medyaya girer. Evde kullanan 3 kişiyiz, sadece ben aktifim yani.

Yasaklı sitelere dahil girmesi benim için en önemli şart. DC gibi sitelere erişimim oluyor. TurkNet bunu veriyor. Bildiğim kadarıyla NetGSM'de böyle. Geçmeyi düşünüyorum. Bunun alternatifi önereceğin var mı daha ucuz? Ya da NetGSM devam mı dersin?

Altyapım iyidir. Kaç tane firma kullandıysam da hepsi iyiydi. Hiçbirinde sorun yaşamadım. Bu yüzden en ucuz, yasaksız erişim gibi firmalara bakıyorum. Pingle işim olmadığı için çok da önemli değil ama çok abartılı olmadığı sürece tabi.

ankaralı97

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
272
İsim
ahmet çavdar
netgsm harici gigaspeed veya tıklanet

Lady-Of-Ice

80+ Gold
Tercihlere karışmıyoruz, fiyat bakımından tavsiye ediyoruz. Firmaları da ifşalamayalım.😇

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç      

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,067,383
Üyeler
169,565
Son üye
AyemAlpha
Top Bottom