Neler Yeni

100 Mbit internet 11 kişiye yeter mi?

Bünyamina

80+ Platinum

MematiBaş🚬

80+ Gold
En İyi Cevap
1
Dahası  
Reaksiyon skoru
8,593
İsim
Memati Baş
yeter,nerede kullanacaksınız meraktan soruyorum.

Oneomous

80+ Gold
En İyi Cevap
3
Dahası  
Reaksiyon skoru
3,485
İsim
Adem
Sizce yeterli mi? Herkes aktif olarak kullanacak.
Ne için kullanılacağına bağlı 11 kişi aynı anda 1080p video izlemeye kalkarsa hesaplamak lazım ama yetmeyebilir veya internette dalgalanma olabilir.

Green MAN

80+ Bronze
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
yeter,nerede kullanacaksınız meraktan soruyorum.
Babam fiyatları yüksek bulunca amcam ile beraber alacakta aynı binada.
Genellikle youtube, netflix, instagram falan. Ben bazen online'a giriyorum (Mesela benim oyunuma bir zararı olur mu?).
Şu anda 10mbit kullanıyoruz ve hiç ama hiç memnun değiliz 50 GB şey 3 günde iniyor.
Birde ben kendime indirme listesi oluşturdum ilk ay 750 - 800 GB download yapacağım malum cadılar bayramı alışverişi :)

Sebastian Szymanski

80+ Silver
Sizce yeterli mi? Herkes aktif olarak kullanacak.
Yeterli olacaktır oyun filan indirirken eğer uzun sürüyorsa mac filtrelersiniz oyununuz inene kadar. Ben böyle yapıyorum herkes internete ne oldu neden gitti demeden ben internet neden gitti diyorum böyle geçiştiriyorum oyunum inene kadar

erman500

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
69
İsim
efe
Babam fiyatları yüksek bulunca amcam ile beraber alacakta aynı binada.
Genellikle youtube, netflix, instagram falan. Ben bazen online'a giriyorum (Mesela benim oyunuma bir zararı olur mu?).
Şu anda 10mbit kullanıyoruz ve hiç ama hiç memnun değiliz 50 GB şey 3 günde iniyor.
Birde ben kendime indirme listesi oluşturdum ilk ay 750 - 800 GB download yapacağım malum cadılar bayramı alışverişi :)
eğer wifi den baglanacaksan modemin wifi bant genişliği mevcuttur ona göre bir hız verir ve oyunda aldığınız ping değerlerinde dalgalanmalar yaşamanız muhtemel . yani 11 kişinin kullandığı internette wifi den oyun oynamak sıkıntı yaratır. mutlaka kablolu bağlanmanızı tavsiye ederim .

AnhurChivas

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
368
İsim
Anhur Chivas
Hocam eğer altyapınız var ise burada ki paketi tavsiye ederim, ikiye böldüğünüzde 140₺ civarı ediyor fiyatı. 100mbps 11 kişiye kolay kolay yetmez. 500mbps alın rahat edin.

Top Bottom