demirspor
80+ Silver
- En İyi Cevap
- 1
Dahası
Hocam şimdi atamayabilirim ama arada düşüyor böyle kartlar.Bulursam atacağım.Link var mı?
Hocam şimdi atamayabilirim ama arada düşüyor böyle kartlar.Bulursam atacağım.Link var mı?
Tamamdır teşekkür ederim ben bulduklarımı atayım;Hocam şimdi atamayabilirim ama arada düşüyor böyle kartlar.Bulursam atacağım.
Hocam valorant oynayacaksanız bu bile yeterlidir sizin için:Aşırı bir şekilde valorant oynuyorum fakat gt 420 10400f ikilisi ile haven haritasının bazı yerlerinde 35-50 arası düşük fps görüyorum. Diğer maplerde de uzun mesafelere bakarken düşüyor fps. The forest da ise 15 civarı fps alıyorum. Galiba benim ekran kartı sadece görüntü vermek için var, işlemek için değil![]()
Bana uzak kalıyor r9 280 işimi görür mü? Ayrıca ara sıra the forest gibi oyunları oynamak istiyorum arkadaşlarımla.Hocam valorant oynayacaksanız bu bile yeterlidir sizin için:
İşinizi görür hocam r9 280 kartı da gayet iyidir.Bana uzak kalıyor r9 280 işimi görür mü? Ayrıca ara sıra the forest gibi oyunları oynamak istiyorum arkadaşlarımla.
GTX 770 de alabilirim. Bu linkteki ürün nasıldır?İşinizi görür hocam r9 280 kartı da gayet iyidir.
Hocam biraz fazla pahalı olabilir,az önce attığınız 1250 tl lik gtx 770 e de bakabilirsiniz.GTX 770 de alabilirim. Bu linkteki ürün nasıldır?
Ekran Kartı Fiyatları, İkinci El ve Sıfır seçenekleriyle sahibinden.com'da
Ekran Kartı fiyatları, ikinci el ve sıfır seçenekleriyle alışverişte ilk adres sahibinden.com'dawww.sahibinden.com
Sakarya'da oturuyorum, elden alma imkanım olmayacağı için Get ilanı açmalarını isteyeceğim.https://www.sahibinden.com/ilan/iki...u-r9-280x-3gb-384bit-sorunsuz-922950164/detay
buna da bakabilirsin. Alacaksan elden almanı tavsiye ederim ama.
Sakarya'da oturuyorum, elden alma imkanım olmayacağı için Get ilanı açmalarını isteyeceğim.
Hocam R9'lar ölü ilan yüksek ihtimal.Tamamdır teşekkür ederim ben bulduklarımı atayım;
Ekran Kartı fiyatları, ikinci el ve sıfır seçenekleriyle alışverişte ilk adres sahibinden.com'dawww.sahibinden.com
Bunlardan hangisini tercih etmeliyim?