1000-1500 Bandında mouse önerisi

FKT74

80+
Reaksiyon skoru
60
Bütçe
1500
Selamlar herkese. Şu anda 2 yıldır kullandığım steelseries prime mouse kullanıyorum fakat gerek scroll problemleri (mouse de kronikmiş snrm) gerekse çok büyük olduğu için değiştirmek istiyorum. Daha demin bim'de tam 1000tl ye razer cobra gördüm ve almayı düşünüyorum. Fakat sizin daha iyi bir öneriniz varsa değerlendirebilirim.

Selamlar herkese. Şu anda 2 yıldır kullandığım steelseries prime mouse kullanıyorum fakat gerek scroll problemleri (mouse de kronikmiş snrm) gerekse çok büyük olduğu için değiştirmek istiyorum. Daha demin bim'de tam 1000tl ye razer cobra gördüm ve almayı düşünüyorum. Fakat sizin daha iyi bir öneriniz varsa değerlendirebilirim.
Vxe R1

https://www.ciceksepeti.com/steelseries-prime-wireless-kablosuz-fps-oyuncu-mouse-teshir-kcm26095065
alabilirsen steelseries prime öneririm kullanıyorum memnunum
veya steelseries rival 3 alabilirsin kuzenim kullanıyo memnun
Veya bunu öneririm çok iyi ve kablosuz 1400 tl

R1 al ss diye rival 3 alma sakın

R1 al ss diye rival 3 alma sakın
Merak etmeyin hocam yapmam öyle bir şey😄
Mesaj otomatik olarak birleştirildi:

https://www.ciceksepeti.com/steelseries-prime-wireless-kablosuz-fps-oyuncu-mouse-teshir-kcm26095065
alabilirsen steelseries prime öneririm kullanıyorum memnunum
veya steelseries rival 3 alabilirsin kuzenim kullanıyo memnun
Veya bunu öneririm çok iyi ve kablosuz 1400 tl
Wraith' teki mouseler benimde dikkatimi çekmişti bütçeyi 2k ya çıkartsam almaya değer bir şey varmı.

Merak etmeyin hocam yapmam öyle bir şey😄

Wraith' teki mouseler benimde dikkatimi çekmişti bütçeyi 2k ya çıkartsam almaya değer bir şey varmı.
yani 2kya çıkınca çok bir şey yok biraz daha çıkarım derseniz bu var

yani 2kya çıkınca çok bir şey yok biraz daha çıkarım derseniz bu var
Hocam bi ara ajazz aj159pro vardı indirimde şimdi baktım vergi hariç 1200 TL sizce o alınır mı??

bencede hocam elimde olsa bende alırdım r1 i
Hocam şu ajazz biraz kafamı karıştırıyor yoksa bende R1 de karar kıldım gibi bir şey

R1 se+ ile R1 arasında fiyat farkına değecek bir fark varmı?

Hocam şu ajazz biraz kafamı karıştırıyor yoksa bende R1 de karar kıldım gibi bir şey

var sensörü farklı sadece de düz r1 alın derim.

Hocam bi ara ajazz aj159pro vardı indirimde şimdi baktım vergi hariç 1200 TL sizce o alınır mı??
pahalıya gelir gerek yok

Öyle aman aman fark yok tabii ama yinede düz model 1-0 önde ek olarak iyzico ile 500 lira ödeme kısmında Conlife yazarsanız ek indirim alabilirsiniz yani toplamda hemen hemen 600 liraya kadar indirim oluyo

Geri