1000-1500TL Kablosuz Mouse Önerisi

gaziwq

80+
Reaksiyon skoru
0
Bütçe
1500
Merhaba, 1000-1500TL arası kablosuz mouse arıyorum, 1 tane buldum ancak sonradan kötüleyenler olmuş, sizin önerebileceğiniz amazon üzerinden satılan mouse var mı?
İndirim ve cashback ile 1080TL'ye denk geliyor bir problemi var mı?

Smailwolf M6

Bütçe ₺1749 çıkarsa A9 Plus alınabilir.

Bütçe çok çıkmazsa Aigo GM80 PRO alınabilir.

Sürücüsü:

2026-01-28_20-15.webp

Bütçe ₺1749 çıkarsa A9 Plus alınabilir.

Bütçe çok çıkmazsa Aigo GM80 PRO alınabilir.

Sürücüsü:

Alıntıyı görüntüle
Aigo GM80 Pro modelin driver'ında virüs olduğunu iddia eden birisinin forumunu gördüm, öyle aşırı profesyonel bir mouse istemiyorum kablosuz bir mouse bakıyorum rgb olsada olur olmasada, problemi olmaması yeterli.

Aigo GM80 Pro modelin driver'ında virüs olduğunu iddia eden birisinin forumunu gördüm, öyle aşırı profesyonel bir mouse istemiyorum kablosuz bir mouse bakıyorum rgb olsada olur olmasada, problemi olmaması yeterli.
Herhangi bir virüs yok. Hatta testi 1 yıl önce yapmışlar, bilgisayarıma indirip sizin için tekrar tarattım.
ESET, Kaspersky, Norton, Bitdefender vb. bir şey bulmamış. Bir şeyler bulanlar da öyle veritabanı çok da büyük olmayan küçük çaplı yazılımlar. Bu tarz hatalı algılamalar olur. Virus Total'da eğer yukarıda saydığım firmalardan iki tanesi falan bir şey algılıyorsa şüphe duyun.

Defender genelde bilinmeyen uygulamalar için uyarı veriyor. O arkadaş onu virüs sanmış olabilir. Antivirüsler hatalı algılama da yapabiliyorlar veya böyle bilmedikleri uygulamaları otomatik zararlı olarak algılayıp silme ve uyarı verme yapıyorlar.

Hatta yükledim Defender'da bir uyarı vermedi. Üstüne dosyalarını Defender ile taradım.

2026-01-28_21-31.webp

Zaten attığım iki üründe de RGB yok. Bu tarz ürünlerde RGB bataryayı sömürdüğünden tercih edilmiyor. İkisi de alınabilir ürünler karar sizin.

Peki sizce 3311 sensör kullanılır mı, dediğim gibi aşırı profesyönel bir oyuncu değilim. mouse bana problem çıkarmasa yeterli, şuan kullandığım Asus Tuf Gaming M3 3325 sensörünü kullanıyor, scroll arızası var ve yeni aldığım mousepad'de algılamadığı için yeni bir mouse'a karar verdim. önerebileceğiniz farklı mouse teklifleri varsa hepsine açığım 3395 sensör olması şart değil.

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Çevrim içi yöneticiler

Forum istatistikleri

Konular
1,185,943
Üyeler
188,184
Son üye
Yege
Geri