Çözüldü✓ 1000-2000TL arası rahat kaliteli kulaklık önerisi olan var mı?

bakacağım hocam gerçekten dediğin kadar varsa sorun çıkarmayan bir markaysa alabilirim direkt
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

bakacağım hocam buna da hemen

bu iyzico nasıl oluyor hocam ayrı bir banka hesabı mı cashback nerden alıyoruz

teşekkür ederim bu parolapara kartı ve hesabı açımı basit mi ayrıca iyzico için de aynı soruları soruyorum

teşekkür ederim bu parolapara kartı ve hesabı açımı basit mi ayrıca iyzico için de aynı soruları soruyorum
bu cashbackden gelen paraları hızlıca banka hesabıma atabilecek miyim koşulsuz şartsız

teşekkür ederim bu parolapara kartı ve hesabı açımı basit mi
Ben daha hiç yapmadım (kampanyayı değerlendirecek kadar para bile yok :D) ama kolaydır büyük ihtimal parolapara'ya kayıt olmak iin nfc olması gerekiyor telefonda galiba halledersin diyelim yapamadın boşver al gitsin güzel kulaklık

bu cashbackden gelen paraları hızlıca banka hesabıma atabilecek miyim koşulsuz şartsız
atamıyorsun galiba başka bir alışveriş yaparken kredi gibi harcayabiliyorsun

Ben daha hiç yapmadım (kampanyayı değerlendirecek kadar para bile yok :D) ama kolaydır büyük ihtimal parolapara'ya kayıt olmak iin nfc olması gerekiyor telefonda galiba halledersin diyelim yapamadın boşver al gitsin güzel kulaklık
tamamdır öyle yapacağım sadece iyzico olunca da cashback gelir büyük ihtimal

atamıyorsun galiba başka bir alışveriş yaparken kredi gibi harcayabiliyorsun
tamamdır sağol

Herkese hayırlı bayramlar öncelikle konuya da yazdığım gibi bir öneri istiyorum fps oyuncusuyum cs oynuyorum uzun süreli kullanımda kafamı ağrıtmayacak mikrofonu iyi ses kalitesi iyi kolay kolay arıza yapmayacak üzmeyecek bir kulaklık almak istiyorum varsa böyle bu bütçede güzel bir kulaklık kullanan önerirse sevinirim
https://www.n11.com/urun/razer-blac...tu-oyuncu-kulakligi-18206717?magaza=treasures, https://www.n11.com/urun/gamepower-...akce&utm_medium=cpc&utm_campaign=akakce_genel
iyzicodan gelen parayı başka alışverişlerde kullanabiliyorsun,çekemiyorsun parayı.

1 aylık kullanım süreniz olmuş yorumlarınız benim için değerli mikrofonu nasıl bende almayı düşünüyorum ses kasma da problem yaşıyor musunuz
Hocam mikrofonu net ve iyi kötü değil kesinlikle ses kasma konusunda da gayet güzel kafaya oturması da güzel kafam büyük olduğu halde kademeler var yükseltmek küçültmek için gayet memnunum telefona da bağlanıyor psye de bağlanıyormuş bilgisayarda ayrıca ayar çekebilirsin istediğin gibi uygulaması var atk hub diye kısacası pişman etmedi hiçbir konuda gayet güzel kulaklık

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,159,951
Üyeler
184,246
Son üye
eczces
Geri