1000 dolara bu laptobu almak

Ademmk

80+ Bronze
En İyi Cevap
1
Reaksiyon skoru
847
Herkese merhabalar,
Kız arkadaşımın ablası 2 hafta sonra Amerika'dan ziyarete gelicek. Ben de gelirken bana laptop alabilir misin dediğimde "seve seve alırım tabii ki" dedi. Ben de hemen araştırmaya başladım amazon.com üzerinden.
1000 dolar fiyatıyla bu laptop nasıl sizce. Bir de elimde 1tb 2.5" ssd var. Onu bu laptoba takabilir miyim ?
Fikrini ve bilgisini paylaşan herkese teşekkürler.

Herkese merhabalar,
Kız arkadaşımın ablası 2 hafta sonra Amerika'dan ziyarete gelicek. Ben de gelirken bana laptop alabilir misin dediğimde "seve seve alırım tabii ki" dedi. Ben de hemen araştırmaya başladım amazon.com üzerinden.
1000 dolar fiyatıyla bu laptop nasıl sizce. Bir de elimde 1tb 2.5" ssd var. Onu bu laptoba takabilir miyim ?
Takabilme konusuna bakıcam ama araştırdım amazon içersinde en iyi şuan bu fiyata

Laptop iyi. Seve seve alırım demesi de garip geldi :D Ben desem m*l herhalde alıcam sanki derlerdi

Herkese merhabalar,
Buraya göre 1 tane 2.5luk ssd takabiliyorsun artı olarak 2 tane m2 ssd
Mesaj otomatik olarak birleştirildi:

Laptop iyi. Seve seve alırım demesi de garip geldi :D Ben desem m*l herhalde alıcam sanki derlerdi
🤣🤣🤣🤣

Herkese merhabalar,
Bu fiyata çok çok iyi.

Al dostum. İmkan olsa bende alırım dursun kenarda.

masaüstü bile rtx2060 içeren bir şeyi tr'de toplamaya çalışsak 8000'den fazla tutar. (hazır sistem/gaming gecesi vb. hariç)
O kadarda abartmamak lazım :D
Ama 144hz ekran var ve bir laptop.
Fiyatı piyasaya göre çok uygun.
Kaçırılmayacak bir laptop.

Amazonda da 1200 dolardan başlıyor eşdeğer laptoplar. Bir işkillenmedim değil. Satıcı Acer aslında içimi biraz rahatlattı.

al bence
garanti olayı nasıl olur bilemem ama 1k dolar suanda 8k tl yapıyor ve suan o laptop 11-12k dan az degildir

Güzel laptop fiyatına göre çok iyi.

Son düzenleme:
Geri