1000 mb bağlatılırmı

cıstakmessi

80+ Silver
Reaksiyon skoru
346
selamlar suan 100 mb kullanıyorum yeni eve taşınacagız 1000 mbns var ama sadece turk telekom sizce geçeyimmi nasıl olur suankı netspeed 650 tl turktelekom 1000 tl olacak değermi

selamlar suan 100 mb kullanıyorum yeni eve taşınacagız 1000 mbns var ama sadece turk telekom sizce geçeyimmi nasıl olur suankı netspeed 650 tl turktelekom 1000 tl olacak değermi
turkcellde 700 tl idi hjeralde müşteri hizmetleri daha ilgili ttkomda kullanmıştım turkcell müşteri memnuniyeti olarak daha iyi biraz ping oluyor ama sıkıntı olmaz birde 1000mbps ise modemi kendin almanı öneririm verdikleri cok da kaliteli değil.

hocam sadece Türk Telekom var demişim Turkcell nasıl bağlatabilirim
turkcellde 700 tl idi hjeralde müşteri hizmetleri daha ilgili ttkomda kullanmıştım turkcell müşteri memnuniyeti olarak daha iyi biraz ping oluyor ama sıkıntı olmaz birde 1000mbps ise modemi kendin almanı öneririm verdikleri cok da kaliteli değil.

türk telekom gayet iyi bende gecen günlerde gectim müthiş bişey 1000 mbps

sürekli indirme ile işiniz yoksa pek farkını anlamazsınız

Ttnet altyapısındaki en hızlı upload hızını türktelekom ve millenicom veriyor millenicom berbat

Ben 870 tl ye Vodafone 1000mbps kullanıyorum hızı vs güzel Türk Telekom’un alt yapısını kullanıyor

o zaman geçeyim 1000 e
Geç tabi hocam.

1000mbps in avantajı şöyle hocam:
Anlık bir şey indireceksin mesela bir oyun
100mbps ile 30 dakika sürüyor ise 1000mbps ile 3dk sürüyor basit mantıkta
Ben de Türk Telekom 1000mbps kullanıyorum memnunum açıkçası pingler iyi hız iyi akıyor
Türknet gelse upload da 1000mbps olsun diye bir saniye beklemem

Ben 50Mbps kullanıyorum hızı falan gayet yeterli bence boşa para harcamaya gerek yok.
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

vodafone benden uzak heryere yakın olsun hocam
Niye öyle dediniz yav bizden de uzak olsun 😀

Çok saçma bir yönetimi var o firmanın. Başvuru yaparken imzalanan belgeleri kaybedip şak diye internetini kesebiliyorlar mesela, sonra bir de yüzsüz gibi kendi iptal ettikleri internete cayma bedeli yansıtıyorlar uğraş dur iptal ettirmek için…

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,160,514
Üyeler
184,319
Son üye
sswihhyy29
Geri