1000 mb internet bağlandı

cıstakmessi

80+ Silver
Reaksiyon skoru
346
selamlar bugün turk Telekom 1000 mb bağlattım aylık 18 ay ortala 975 y denk geliyor sizce nasıl değerler sabah aradım 3 4 saat sonra kuruluma geldiler

Ekler

• 1762625163535.webp
    1762625163535.webp
    10.9 KB · Hit: 55
selamlar bugün turk Telekom 1000 mb bağlattım aylık 18 ay ortala 975 y denk geliyor sizce nasıl değerler sabah aradım 3 4 saat sonra kuruluma geldiler
Güzel güzel. Maşallah. Benim de taahhütüm bitmek üzere, 40 gün kaldı. Galiba Telekom a devam edeceğiz

Güzel güzel. Maşallah. Benim de taahhütüm bitmek üzere, 40 gün kaldı. Galiba Telekom a devam edeceğiz
hocam sabah 11 de basvuru yaptım 3 4 gibi kurulum falan her şey tamamlandı
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

fiyatta uygun geldi netspede aylık zaten 650 veriyordum muhtemelen artacak

hocam sabah 11 de basvuru yaptım 3 4 gibi kurulum falan her şey tamamlandı

fiyatta uygun geldi netspede aylık zaten 650 veriyordum muhtemelen artacak
Birkaç sene öncesine kadar Türknet, Millenicom, Netspeed vb. firmalar hem taahhütsüz hem de ucuz verdikleri için cazip geliyordu ama bu yüksek enflasyon ortamında ne kadar uzun süre taahhüt veren varsa o iyidir. Ayrıca artık Telekom ile diğer firmaların arasında makas çok daraldı.
İyi yapmışsınız. Ben de kalacağım %99.
Vodafone 950 + Modem kirası ( 1 Yıl taahhüt ) , Millenicom 1000 Tl ye yakın (Taahhütsüz ) , Türknet zaten max. 100 veriyor ( TT altyapısı )
O yüzden güzel olmuş.
Keşke şu upload da biraz artsa. En azından 100 mbit falan olsa

turkcellde 700 liraydı
siz kullanıyor musunuz süperonline

Birkaç sene öncesine kadar Türknet, Millenicom, Netspeed vb. firmalar hem taahhütsüz hem de ucuz verdikleri için cazip geliyordu ama bu yüksek enflasyon ortamında ne kadar uzun süre taahhüt veren varsa o iyidir. Ayrıca artık Telekom ile diğer firmaların arasında makas çok daraldı.
İyi yapmışsınız. Ben de kalacağım %99.
Vodafone 950 + Modem kirası ( 1 Yıl taahhüt ) , Millenicom 1000 Tl ye yakın (Taahhütsüz ) , Türknet zaten max. 100 veriyor ( TT altyapısı )
O yüzden güzel olmuş.
Keşke şu upload da biraz artsa. En azından 100 mbit falan olsa
hocam Sitede Oturuyorum Türk Telekom Altyapısı var Alt Sokaklarda Türknet Altyapısı var Bizim Siteyede Gelirmi Veya gelmesi İçin nasıl bir yol izlemeliyiz

Son düzenleme:
siz kullanıyor musunuz süperonline

hocam Sitede Oturuyorum Türk Telekom Altyapısı var Alt Sokaklarda Türknet Altyapısı var Bizim Siteyede Gelirmi Veya gelmesi İçin nasıl bir yol izlemeliyiz
Bir dilekçe yaz, site sakinlerinden imza topla, Telekom İl Müdürlüğüne Fiber talebinde bulun. İlgileneceklerdir.

Bende istiyom bendeeeee :( hayırlı olsun. 5 e 0.1 internetten sıkıldım artık.

türknet için mi hocam
Telekom için yazdım ama Türknet için de yapabilirsin. Ne kadar potansiyel varsa Türknet sever böyle şeyleri.
1000/1000 simetrik interneti kim veriyor başka :D
Keşke Gigafiber altyapısı olsa

Geri