- Konu Sahibi Konu Sahibi
Öyle çok zengin bir mahalle değil. Küçükçekmece/Yeşilova da oturuyorum.hangi bölgere özel bu kampanya
Öyle çok zengin bir mahalle değil. Küçükçekmece/Yeşilova da oturuyorum.hangi bölgere özel bu kampanya
ben aynı parayla 6 mbps alıyorumvaybe adamlar 1gbpsyi 100tlye veriyo biz 50mbpsye 90 TL veriyoruz
Yıl sonuna kadar Türkiye de ki tüm mahallelerin %90'ı fiber altyapıya kavuşacak. 2023'te ise %100'ünün fiber altyapıya kavuşması bekleniyor. Tabii GİgaFiber mevzusu biraz şans meselesi gibi. Bizim tüm mahallenin tamamına GigaFiber altyapı getirdiler.ben aynı parayla 6 mbps alıyorum
inşallah yaparlar ne diyeyimYıl sonuna kadar Türkiye de ki tüm mahallelerin %90'ı fiber altyapıya kavuşacak. 2023'te ise %100'ünün fiber altyapıya kavuşması bekleniyor. Tabii GİgaFiber mevzusu biraz şans meselesi gibi. Bizim tüm mahallenin tamamına GigaFiber altyapı getirdiler.
şimdi onu demeden onu nasıl anlatacağımı düşünüyorum seçim is loadingYıl sonuna kadar Türkiye de ki tüm mahallelerin %90'ı fiber altyapıya kavuşacak. 2023'te ise %100'ünün fiber altyapıya kavuşması bekleniyor. Tabii GİgaFiber mevzusu biraz şans meselesi gibi. Bizim tüm mahallenin tamamına GigaFiber altyapı getirdiler.
vaybe adamlar 1gbpsyi 100tlye veriyo biz 50mbpsye 90 TL veriyoruz
4/0.5 internete 100 tl ödeyen ben16mbps ye 100tl veren biz bunu beğenmedi
4/0.5 internete 100 TL ödeyen
Ağzıyla kuş tutsa ne fayda ki o İlk seçim de gg süresi doldu artıkkkkardeş sen nerde yaşıyon kardeeeeş
Mesaj otomatik birleştirildi:
şimdi onu demeden onu nasıl anlatacağımı düşünüyorum seçim is loading
Hayır hocam bizim burda da var ancak zengin bir semt vs değil. İkitelli/KüçükçekmeceTurknetin kendi altyapısında kullanılıyor.O da genelde zengin mahalleler,siteler vs...
1KM var aramızda .Hayır hocam bizim burda da var ancak zengin bir semt vs değil. İkitelli/Küçükçekmece
Nerede oturuyorsun hocam1KM var aramızda .
Atakentte. Bizim buraya da gelse artık. 4Mbps upload'dan gına geldi.Nerede oturuyorsun hocam
Arkadaşlar TurkNET'in GigaFiber altyapısına başvurdum ve 1000 MBP/s için sadece 100 TL ödüyorum. Bu normal midir? Dolandırılmıyoruz değil mi
Bende 16ya 100 veriyom ama hiç 16 aldığımı görmedim16mbps ye 100tl veren biz bunu beğenmedi