1000 Mbps internetle oyun indirme hızı 600 Mbps oluyor

Reaksiyon skoru
0
Arkadaşlar Speedtest 940 Mbps indirme hızı var. Steam vb. yerlerde oyun indirirken bu hızın hepsini kullanmıyor. Aklınıza gelebilecek her şeyi denedim sayılır. Format bile attım. Sorunumu nasıl çözebilirim? Önerilerinizi bekliyorum. Diğer oyun platformlarıda aynı şekilde saniyede 60mb indiriyor ortalama.

Ekler

• Ekran görüntüsü 2025-02-07 175509.png
    Ekran görüntüsü 2025-02-07 175509.png
    271.1 KB · Hit: 74
  • Ekran görüntüsü 2025-02-07 182856.png
    Ekran görüntüsü 2025-02-07 182856.png
    36.1 KB · Hit: 69
Arkadaşlar Speedtest 940 Mbps indirme hızı var. Steam vb. yerlerde oyun indirirken bu hızın hepsini kullanmıyor. Aklınıza gelebilecek her şeyi denedim sayılır. Format bile attım. Sorunumu nasıl çözebilirim? Önerilerinizi bekliyorum. Diğer oyun platformlarıda aynı şekilde saniyede 60mb indiriyor ortalama.
Serverlarda genelde sınır oluyor bildiğim kadarıyla bundan dolayı maksimum bu seviyelerde indirme alıyor olabilirsin.

Hocam çözebildin mi Allah aşkına çıldıracağım bende de aynı problem var. Arkadaş kendi laptopunu getirdi bana oyun indireyim diye onun bilgisayarında 110 MB/s hızları aldım fakat benim bilgisayarımda 55 MB - 60 MB üzerine çıkmıyor ne yaparsam yapayım (Bundan önce 2 bilgisayar değiştim ikisinde de tam hız alamadım.).

Hocam çözebildin mi Allah aşkına çıldıracağım bende de aynı problem var. Arkadaş kendi laptopunu getirdi bana oyun indireyim diye onun bilgisayarında 110 MB/s hızları aldım fakat benim bilgisayarımda 55 MB - 60 MB üzerine çıkmıyor ne yaparsam yapayım (Bundan önce 2 bilgisayar değiştim ikisinde de tam hız alamadım.).
hocam ben bulamadım lütfen bulduysan yazarmısın

warp 1.1.1.1 vpnini kullanmayı bir deneyin belki işe yarar okul internetinden sınırı öyle aşıyorduk biz

bircok nedeni ola bilir sdd en fazla o kadarını isliye biliyordur görev yöneticisinden disk kullanımıba bak %100 yaklaşıyorsa ondandır bide steam kendisinde hız sınırı ola bilir bant genişligi sınırsız yap

Geri