1000 tl altı oyun kolları

Reaksiyon skoru
1
Bütçe
1000
1000 tl altı oyun kolu alıcam pc den hikayeli oyun ve fifa oynamak için önerir misiniz ya da attığım linklerden seçebilir misiniz

1-2 gün önce gamepower'in 1500'tlik kolları 899'a düşmüştü.. bir ihtimal belki kasımda tekrar düşer bekleyebilirsen bekle.

kendim logitech f310 sahibiyim.. f310 yada f710'a bakabilirsin.

1000 tl altı oyun kolu alıcam pc den hikayeli oyun ve fifa oynamak için önerir misiniz ya da attığım linklerden seçebilir misiniz

Fifa oynayacağım demeseydin bütçen uygun olmadığı için al gitsin 3 ay idare eder seni diyecektim ama fifada sürekli joystick kullanman gerekiyor. Sürekli kullandığın için de hall effect destekli joystick olmayan modellere boşuna paranı verme.

Arkadaşın dediği gibi Gamepower Force şuan 1500 TL altına alınabilecek en iyi gamepad. Ama F310 veya F710 gibi ilkel gamepadler konusunda ona hak veremiyorum.

Aynı konuyu Yeşil Forum’da da açtın; cevaplar değişmeyecektir. Bu bütçe için alabileceğin tek gamepad Gamepower Force.

Fifa oynayacağım demeseydin bütçen uygun olmadığı için al gitsin 3 ay idare eder seni diyecektim ama fifada sürekli joystick kullanman gerekiyor. Sürekli kullandığın için de hall effect destekli joystick olmayan modellere boşuna paranı verme.

Arkadaşın dediği gibi Gamepower Force şuan 1500 TL altına alınabilecek en iyi gamepad. Ama F310 veya F710 gibi ilkel gamepadler konusunda ona hak veremiyorum.
ps koluna alıştım bunun analoğunu değiştirebiliyor muyum. Yoksa alışmam uzun sürer mi bi sıkıtnı zorluk yaşar mıyım

ps koluna alıştım bunun analoğunu değiştirebiliyor muyum. Yoksa alışmam uzun sürer mi bi sıkıtnı zorluk yaşar mıyım
PS koluna nasıl alıştıysan Xbox dizilimine de öyle alışırsın kardeşim sonuçta uzvun değil senin :) Xbox dizilimi Fifa için daha uygun emin ol. PS dizilimli model sayısı az ve fiyatları yüksek.

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,153,157
Üyeler
183,393
Son üye
crystalgambit0
Geri