sahte airpodslara bakarbilirsinArkadaşlar sadece müzik dinleyeceğim ve gürültü engelleme olursa mükemmel olur önerilerinize açığım 1000 TL ye kadar ödeyebilirim şimdiden teşekkürler
Sahte airpods alınmaz . Hem kulak sağlığına zararlı hem de çabuk bozulur . Benim dediğim gayet iyisahte airpodslara bakarbilirsin
huawei n güzel birkaç kulaklığı vardı o bütçedeSahte airpods alınmaz . Hem kulak sağlığına zararlı hem de çabuk bozulur . Benim dediğim gayet iyi
Sahte airpods alınmaz . Hem kulak sağlığına zararlı hem de çabuk bozulur . Benim dediğim gayet iyi
Arkadaşlar sadece müzik dinleyeceğim ve gürültü engelleme olursa mükemmel olur önerilerinize açığım 1000 TL ye kadar ödeyebilirim şimdiden teşekkürler
Sen sahte airpods demişsin . Huawei linkini atabilirsin . Karşılaştırsın işte .huawei n güzel birkaç kulaklığı vardı o bütçede
Reis anc varmı bunlardaHUAWEI Freebuds SE Kulak İçi Bluetooth Kulaklık Beyaz Fiyat & Özellik | MediaMarkt
HUAWEI Freebuds SE Kulak İçi Bluetooth Kulaklık Beyaz fiyatı ve özelliklerini incelemek için hemen tıkla, sen de kazananlar kulwww.mediamarkt.com.trMesaj otomatik birleştirildi:
HUAWEI Freebuds SE 2 Bluetooth Kulak İçi Kulaklık Seramik Beyazı Fiyat & Özellik | MediaMarkt
HUAWEI Freebuds SE 2 Bluetooth Kulak İçi Kulaklık Seramik Beyazı fiyatı ve özelliklerini incelemek için hemen tıkla, sen de kazwww.mediamarkt.com.tr
Samsun'da var bunları bilmiyorum.Reis anc varmı bunlarda
bilmiyorum vallaReis anc varmı bunlarda